Érdekes, vagy felejthetetlen menstruációs sztorik? (Hogyha van egy kis időd. )
Fesztivál, tópart, pi.csanadrág, betét + extra tampon, iszonyat gusztustalan redvás WC fél km-rel arrébb.
Végigcsorgott a lábamon a vér, barátom takart amíg eljutottam a klotyóig.
5 napos mensi
6. nap egész nap semmi
éjjel úgy döntöttünk a pasimmal, hogy akkor már szabad a pálya
egymásnak estünk
korom sötét volt
épp felül voltam
amikor ráhajolok és érzem hogy valami van a hasán.
kérdeztem is: hogy mi az a hasadon?
azt hittem az egyik fordulásnál elment csak nem vettem észre???
felkapcsoltuk a lámpát
és mint a mészárszéken
derékig véresek voltunk mindketten
olyan lett a lepedő
az ágynemű
még a párna is
:O
iszonyat égő volt
16éves voltam
Hát nekem kettő is van...
Az egyik angol órán történt még általánosban, kihívtak a táblához. Amikor mentem vissza a helyemre, akkor láttam, hogy csupa vér a székem... :S Szerencsére pont fekete nadrág volt rajtam, így senki nem vette észre, de a szék még hetekig olyan volt.
A másik sztori alkalmával már gimis voltam. Ismerős családnál voltunk vendégségben, én a két korombeli sráccal játszottam a számítógépen. Sikerült egy kis foltot hagynom a székükön, de gondolom ők csak azután látták meg, hogy eljöttünk. Utána nem is mentem hozzájuk.
Bár nem ide tartozik, de rühellem hogy nő vagyok, meg ezt az egész menstruáció-mizériát, legszívesebben kioperáltatnám a méhemet, úgysem akarok gyereket...
Tavaly ősszel nagy melegben, miniszoknyában éppen indultam a buszhoz, amikor éreztem, hogy gond van, mire lenéztem, már a lábamon folyt végig a cucc. Gyorsan vissza, új bugyi, ruha stb. Persze el is késtem.
A másik pont olyan, mint a kék lagúnában. Balcsi, barátnőkkel szülővel, pont labdával játszottunk, amikor körülöttem csupa vér lett a víz:( Borzasztó volt, a barátnőm takart el, de sokáig piros volt a víz Brrr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!