Ciki, kínos menstruációs sztorik?
Tudom hogy rengeteg ilyen kerdes van dw azokat mar elolvastam. Hatha azota vannak újak.
Koszi elore is a valaszokat. 14/l
Ez sem saját.(Hála az égnek :D)
Egy lány ki akarta próbálni a tampont, pont tábor idején. Csak sajnos nem tudta kivenni, így a barátnőjétől kért segítséget. (Ez két egymástól úgymond 'független' lánnyal is megtörtént.)
Talán így elsőre nem ciki, viszont, ha belegondolok, hogy velem történne ilyen....:D
Pár éve elmentünk egy osztálykirándulásra. Akkor éppen megvolt.
A buszon egyszercsak tüsszentettem és éreztem, hogy valami nem okés mert olyan volt minta a nyakamba ömlött volna a vér😂 A legings nadrágomon végig simítottam a kezem ami vörös színű lett😂 zsepikkel elkezdtem törni és reménykedni abban, hogy senki sem veszi észre😂😂😂(mai napig nem tudom, hogy észrevették e😂).. Hálistennek volt nálam tartalék bugyi meg betét és mikor leszálltunk eszeveszettül futottam a wcben és mikor megláttam, hogy a fehér bugyim vörös lett, kitört nálam a pánik, de sikerült valahogy túlélnem😂😂😂
Ez egyébként így leírva elég vicces de a valóságban a szívinkfartus kerülgetett...
Azt hiszem, hatodikos lehettem. Még rutintalan a menstruáció-témával kapcsolatban.
Egyik órán átáztam, úgy, hogy egy relatíve nagy foltot hagytam magam után a széken. Óra végén vettem csak észre, jött utánunk a következő osztály (óráról órára vándoroltunk a termek között) és tudtam, hogy gyorsan kell cselekednem. Így fogtam a kis teás üvegemet, és véletlent színlelve az egészet az ölembe borítottam, hogy elfedjem a valós problémát. Poén volt egész nap a teás/véres nadrágomban közlekedni, ráadásul mindenkit abban a hitben hagyva, hogy még inni se tudok értelmesen egy üvegből :D
A suliba jött meg,persze,hogy átaztam😅
Ráadásul,tesi órán jött meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!