Ciki ilyenkor már a télikabát?
Az egyetlen átmeneti kabátomban megfagyok. A hétvégén is akartam valami szövetkabátot venni de úgy néztem ki bennük mint valami madárijesztő, ezért vettem inkább egy parka kabátot ami nagyon durván bélelt belül, és inkább már télikabátnak néz ki :D
Na meg teljesen tanácstalan vagyok, most is három fokban kell mennem, délután meg 14 fokot ír.
#3:
Ne itt vadászd a szoknyákat, oké?
Egyáltalán nem ciki vagyis én már eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel más véleménye, ha én folyamatosan fázom már 3- 10 fokba, főleg ha még esik és fúj hozzá. Nem fogok csak azért megfagyni mert ciki.
És ahogy elnézem sokan gondolkoznak így ,mert elég sokan jöttek szembe velem téli kabátba, csizmába sőt kesztyűbe is.
Már nem évszakhoz öltözködünk, hanem időjáráshoz.
Én is felvettem már a téli kabimat, ami vékonyabb, mint a másik. Lesz-rom, hogy mit gondolnak mások :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!