Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki ilyenkor már a télikabát?

Ciki ilyenkor már a télikabát?

Figyelt kérdés

Az egyetlen átmeneti kabátomban megfagyok. A hétvégén is akartam valami szövetkabátot venni de úgy néztem ki bennük mint valami madárijesztő, ezért vettem inkább egy parka kabátot ami nagyon durván bélelt belül, és inkább már télikabátnak néz ki :D

Na meg teljesen tanácstalan vagyok, most is három fokban kell mennem, délután meg 14 fokot ír.

2020. okt. 19. 06:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Cikinek nem ciki, én is reggelente gyakran elgondolkozom rajta, hogy a télikabátomban menjek-e, de délutánra meg már nagyon meleg lenne.

Nekem egy ilyen átmeneti szövetkabim van, kb combközépig ér, úgyhogy annyira nincs meg a madárijesztő-effekt, pedig még egészen alacsony is vagyok :D

Vékony hosszú ujjú, plusz vastag pulcsi, plusz a kabát tökéletes reggel, délutánra meg a vastag pulcsit leveszem alóla, és perfekt.

2020. okt. 23. 12:11
 22/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Ha nagyon fázzol és muszáj akkor nem ciki.
2020. okt. 29. 08:25
 23/23 anonim válasza:
Ezen jót nevettem. Mint egy madárijesztő. 😂😂de basszus, ha igy belegondolok, én is épp úgy nézek ki szövetkabátban. :(
2020. nov. 30. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!