Az egyetlen átmeneti kabátomban megfagyok. A hétvégén is akartam valami szövetkabátot venni de úgy néztem ki bennük mint valami madárijesztő, ezért vettem inkább egy parka kabátot ami nagyon durván bélelt belül, és inkább már télikabátnak néz ki :D
Na meg teljesen tanácstalan vagyok, most is három fokban kell mennem, délután meg 14 fokot ír.
Nem ciki. Ha délután meleg lesz, akkor kigombolod vagy leveszed.
2020. okt. 19. 09:26
12/23 anonim válasza:
Én is ma már felvettem...hajnalban indulok dolgozni, bicajozom aztán vonatozok ami állandóan késik és akkor ki tudja mennyit kell állni az állomáson nem fogok fagyoskodni meg marhára nem érdekel ki mit gondol.
Egyébként rendszeresen látok 16 év körülieket mínusz 20 fokban is egy szál kis kabátban, derekük kint úgy néznek arra aki be van öltözve,mintha valami kis pondró lenne,ne csodálkozzunk ha sok fiatal aki mások véleménye szerint él cikinek tart kb. mindent...ettől falra mászom.
2020. okt. 19. 09:35
13/23 anonim válasza:
3 téli kabátom van. Egy vékonyabb, rövid verzió (nem, nem átmeneti kabát, olyanom is van de abban már halálra fagyok 🤣) egy közepesen vastag és hosszú és van egy nagyon vastag, a csípcsontom közepéig érő
Na nekem ezek a hőmérsékletek már a vékonyabb téli kabátért sikítoznak. És megállapítom, hogy minden reggel amikor kimegyek az utcára, nagyon jó döntést hoztam :D
Én speciel utálok fázni ráadásul fagyosszent is vagyok.
Úgyhogy hordd nyugodtan! Inkább, mint dideregni kelljen :)
2020. okt. 19. 09:38
14/23 anonim válasza:
Én is téli kabában indultam el ma reggel. 6-kor indultam otthonról, 3 fok volt akkor nálunk. Ahhoz az átmeneti kabátot már én se éreztem elegendőnek.
Igaz voltak, akik egy szál pulóverben szálltak fel a buszra, de én úgy vagyok vele, hogy jobb kivenni a vastagabb kabátot a szekrényből, mint utána megfázás gyógyszert venni.
2020. okt. 19. 09:41
15/23 anonim válasza:
Én reggel 5-kor mentem ma és majd' megfagytam a vékony, átmeneti kabátomban. Ha lenne téli kabátom, azt hordanám mostmár, de a régebbi nem jó rám, mert az utóbbi hónapokban meghíztam 🥺
2020. okt. 19. 10:33
16/23 anonim válasza:
Nem ciki. Nálunk ma reggel 1, azaz 1 fok volt, szétfagyott a picshám az átmenetiben.
2020. okt. 19. 10:51
17/23 anonim válasza:
Nálam fordítva van, nekem folyamat melegem van. Úgy vagyok vele, hogy inkább kicsit fázom 2 perc séta alatt, mint hőgutát kapjak tömegközlekedésen. Gyűlölök izzadni, mindenki megbámul. Megszoktam, hogy lekakiljam, fontosabb, hogy én hogy érzem jól magam.
2020. okt. 20. 09:18
18/23 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok vele, mint az utolsó válaszoló, nekem szinte mindig melegem van, úgyhogy inkább fázok egy kicsit reggel. Pulcsiban és rövidnadrágban még jól elvagyok.
2020. okt. 20. 14:16
19/23 anonim válasza:
Reggelente már érdemes a télit felvenni, maximum majd délután lecipzározva hordod, nem fogsz megsülni benne akkor sem. Nem ér annyit a mások véleménye hogy a hajnali hidegben megfázzál, és beteg legyél. Én már vasárnap a kutyasétáltatáshoz is azt vettem fel, és sokat tud dobni a komforérzetén az embernek, ha nem kell fagyoskodnia. :D
2020. okt. 21. 19:54
20/23 anonim válasza:
Nekem bokáig érő,hosszú pufikabátjaim vanbak.Reggel,már jól jön,délután kipatentolom,szétnyitom a czippzárját,és akkor nem sülök bele.Jól jön az,főleg,ha a hideg reggeleken nehezen is indul az autó,(skoda),és nem fagy meg az ember a sok indítózás közben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!