Most tényleg olyan nagy dolog ha egy felnőtt ember egy családtagjával él?
Én is itthon élek 26 éves koromban. Rohadtul lesz@rom, hogy emiatt mit gondolnak az emberek. Legalább tudok sokat spórolni, és 30 éves koromban nem az lesz, hogy elköltöttem x milliót albérletre és nincs egy vasam se.
Itthon amúgy se tervezem, hogy lakást bérlek vagy veszek. Ha elköltözök, akkor az mindeképp külföld lesz.
Szerintem ezekkel a betegségekkel annyira vagy beteg, amennyire betegnek érzed és kezeled magad. Együtt tudsz élni velük, teljes értékű életet tudsz élni, de oda kell figyelned dolgokra. Simán lehetnél egy pozitív életszemléletű fiatal, mert ahányszor beleröhögtél a halál torkába, szerintem ez lenne a minimum.
Az, hogy hol élsz, az a te döntésed, nekem igényem volt, frusztrált, hogy nincs külön életem 25 évesen, aztán pont úgy alakult, hogy nem volt más választásom, mint elköltözni, ez van. Így nehéz válaszolni a kérdésedre. Nyilván ha én pl. nőként egyedül megállok a lábamon, akkor nem túl imponáló egy férfi, aki a gyerekszobájában lakik, de ez meg lehet az én nyomorom, mert válogatós vagyok.
Szóval minden csak nézőpont kérdése. Ha neked jó otthon, akkor mi a francért érdekel mások véleménye?
24. Azért kéne pozitív legyek mert többször találkoztam a halállal? Mi van ha tetszett? Most igazából valamennyivel jobban vagyok mint általában, úgy váltakozik a hangulatom mint egy bipolárisnak.
Viszont ha itthon is sajátnak mondhatom az életem akkor miért menjek el? Főleg ha rengeteg dolgot saját fizetésből állok, ha mondjuk elköltöznék Sopronba és keresek mondjuk 140 ezer forintot (csak tegyük fel) akkor 120 at elköltök rezsire és marad a hónapra 20 ezer forintom, ennek mi lenne az értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!