Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most tényleg olyan nagy dolog...

Most tényleg olyan nagy dolog ha egy felnőtt ember egy családtagjával él?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk én anyámmal élnék vagy mondjuk apámmal vagy a testvéremmel mert együtt sokkal jobban kijönnénk anyagilag az olyan nagy szégyen lenne? Mindenki ellátná magát szépen felnőtt módjára.
2020. okt. 18. 16:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
40%

"Mindenki ellátná magát szépen felnőtt módjára."

Szerintem ez a kulcs, amit nem értesz. A felnőttéválás egyik legfontosabb része a leválás a szülőkről mind költözés mind anyagiak tekintetében.

2020. okt. 18. 16:16
 2/26 anonim ***** válasza:
56%

Testvérrel szerintem teljesen okés, ha jó a kapcsolat.

Szülővel neccesebb, jó eséllyel bele akar szólni mindenbe.

2020. okt. 18. 16:16
 3/26 A kérdező kommentje:

1.Leválás meg minden viszont egyedül nehéz kijönni egy albérletben, legalábbis sopronban igen.

2.A testvér feltételezés volt egyébként nem beszélek vele, a szüleim annyira nem beleszólogatósak.

2020. okt. 18. 16:17
 4/26 anonim ***** válasza:
15%
Hat ha olyan luzer vagy, hogy soha nem lesz parod, akkor nem gaz.
2020. okt. 18. 16:21
 5/26 anonim ***** válasza:
21%

"viszont egyedül nehéz kijönni egy albérletben"

Mondom, hogy nem érted... igen, egyedül nem olyan könnyű mint a szüleiddel a felnőtté válás része az, hogy bizonyos esetekben az ember nem a könnyebb utat választja. De ha neked meg úgy jó hogy a szüleiddel élsz akkor csináld úgy.

2020. okt. 18. 16:22
 6/26 A kérdező kommentje:

4.Igen mert attól lesz valakiből valakibe, na menj innen a provokatív válaszaiddal.

5. Viszont ha a könnyebb út és a nehezebb között csak az a különbség nem hiszem hogy a nehezebbet kéne választani.

2020. okt. 18. 16:26
 7/26 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá beteg is vagyok nem olyan egyszerű az élet mint a szép kisfiúknak és szép kislányoknak.
2020. okt. 18. 16:29
 8/26 anonim ***** válasza:
9%
De igen, a felnőtt emberek - ritka kivétellel és bizonyos kényszerű élethelyzeteket leszámítva - nem a szüleikkel és nem a szüleiken élnek még akkor sem ha az amúgy kényelmesebb lenne.
2020. okt. 18. 16:29
 9/26 A kérdező kommentje:
8. Felül említettem hogy beteg vagyok.
2020. okt. 18. 16:30
 10/26 anonim ***** válasza:
17%
4-es válaszolónak igaza van. Ha családoddal élsz, sosem lesz párod. Mindig csak a kis saját komfortzónádban fogsz lenni, azt szoktad meg, tudod mikor éppen ki fürdik, mit csináltok...stb. Van segítséged bármire, mindig van ott valakid. Nem tudod milyen az, amikor egyedül élsz és mindenről magadnak kell gondoskodnod, nincs kihez alkalmazkodnod. Most ha összejönnél valakivel, akkor az nem akarna ilyen embert magának, aki még mindig szüleivel él és azt gondolja ez életképtelen, mert nem tudott leválni a szüleiről és saját egyedüli életet kezdeni. Hidd el, ha te nem is érzed súlyosnak, sok ember szemében az egy leendő párkapcsolatnál, bármennyire is jöttök be egymásnak és vagytok szerelmesek.
2020. okt. 18. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!