Veletek is van, hogy faj a múlt?
Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kiváncsi, nektek is vannak e olyan pillanataitok, esetleg amikor egyedül vagytok és szembe jön veletek valami olyan játék vagy dolog vagy akármi amire emlékszel hogy 15evesen azt nyomtad a spanokkal és úgy érezted akkor h minden lehetséges és eszedbe se volt hogy azon rágódj mi lesz később mert leszartad... néha csak eszembe jutnak a régi barátok akikkel elsőnek berugtam vagy akikkel állandóan a gép előtt ültem és most hogy több éve párom van és komolyan a családalapitason jár a fejem egyre többször kerülök olyan helyzetbe h elszomorodok h Jajj már itt járok hogy komolyan munka,munka,család és minden olyan felnottes dolog amit mondjuk 5-10eve teljesen leszartam... a sírás elkap hogy hova kerültem és mivé váltam, hogy hova lett a 15eves önmagam aki csak szórakozni akar és boldog lenni...2020. szept. 28. 22:22
1/6 anonim válasza:
Természetes szerintem hogy a múlt az eszedbe jut. De ez az élet rendje. Nem toporoghatunk egy helyben örökké. Halad mindenki a saját útján és nagyon sokan "leválnak" út közben az emberről. De jönnek helyettük mások.:) szóval fel a fejjel.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én annyira depis csak rossz belegondolni mélyebben:/ párom és jó munkám van, megvan mindenem, mégis úgy érzem valamit hatra hagytam...
2020. szept. 28. 22:36
3/6 anonim válasza:
Ha meghallom a Desperado: Szabad vagy c. számát, akkor csak ez jut róla az eszembe.
4/6 anonim válasza:
Szerintem minden egészséges lelkiállapotú embert el szokott fogni olykor a nosztalgia. Addig örüljünk, amíg teli vagyunk ilyen jó emlékekkel, amelyekre érdeme visszagondolnunk.
5/6 anonim válasza:
Hát ín nöm tudom maga hogy van velö de ín má ötven ívö melegödök ugyanazon helyön ugyanazokkal embörökköl mint akkú
A jú öreg 2,5 decisök is visszaadjók ám a jóu hangulatot. Talán annyu változott hogy kítször kít decü, má most nígyszer kő kít döcü de szigorúon utántőtíssöl.
A vigadúbo íletre szólú barátságukat köthötsz ezt jegyüzd meg fiacskám.
Imike vótam, 68 évös, kít csíkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!