Hát üzleti szempontból erre a kérdésre az a válasz hogy nyilván annak a célcsoportnak a kegyeit keresem a reklámon keresztül akit fizetőképesebbnek gondolok. Ez ritkán a cigány.
2020. okt. 15. 14:46
2/25 anonim válasza:
Szintetikus kábszert, cigit, olcsó kutyult alkoholt, szakadt mercit, fuxot nem reklámoznak. Másra nincs is szükségük
2020. okt. 15. 14:52
3/25 anonim válasza:
Ha egyetlen egyszer is be mernének rakni cigány gyereket, nőt vagy férfit egyből felháborodna mindenki úgyhogy szerintem nem merik szimplán. Milyen felbuzdulás volt most abból is hogy valami mesében az egyik kislányt cigány származásúvá akarták tenni.. szégyen
2020. okt. 15. 14:52
4/25 anonim válasza:
Észre vettük, nem zavar.
2020. okt. 15. 15:03
5/25 anonim válasza:
Megis mit lehetne reklamozni veluk? Politikai propagandat? Ingyenkrumpli, szavazz ram! Csaladi potlekot? Jovo penteken keresd a postasodnal! Allaskeresesi jaradekot? Nincs munkad? 3 honapig eltartunk! BV intezmenyeket? Kerd magad Tokolre, baratsagos fegyorok! Lakatot, zarakat? Univerzalis nyerskulcsok az Elzettnel!
Hm?
2020. okt. 15. 15:22
6/25 anonim válasza:
Észre vettem, nem zavar, sőt hála istennek még így van, az hiányozna még hogy ezeket kelljen nézegetni még a TV-ben is spontán, bőven elég hogy üvöltözve rikácsolva, szutyokzenét hangosan hallgatva hívják fel magukra a figyelmet.
2020. okt. 15. 15:22
7/25 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy mivel tipikusan nem ők a nagyon fizetőképes réteg, egyszerűen nem nekik szólnak a reklámok.
(Amúgy nem tűnt fel, szerencsére pár éve nincs tv bekötve nálunk és nem látok reklámokat. :D )
2020. okt. 15. 15:28
8/25 anonim válasza:
Anno még jó pár éve a Tarlós, mikor még nem volt főpolgi, ő meglépte, hogy olyan kampányplakátot csináltatott, amin 2 alkalmazott közt állt mosolyogva, az egyik egy cigány betegszállító volt. 1 hónap se telt el, leszedették mindenhonnan az összeset. Szóval ez valóban nem jó játék.
2020. okt. 15. 15:50
9/25 anonim válasza:
Ahhoz, hogy szerepelj a tv-ben statisztának, közszereplőnek, modellnek vagy ilyesminek kell lenni. Na most nem azért, de te ismersz olyan cigányt, aki a pénzért beáll statisztának? Hát az már munkának számít, azt meg nem ismerik, jó nekik a segély.
Közszerelő, modell pedig biztos hogy nem lesz egy cigányból sem.
2020. okt. 15. 16:16
10/25 anonim válasza:
Ennyi rasszista megjegyzést.Mi az,hogy cigány nem dolgozik vannak kivételek az a probléma az országgal ,hogy mindenkit egy kalap alá vesztek.Tudom a legtöbb cigány nem szeret dolgozni,de vannak akik keményen dolgoznak és mégis elítélitek őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!