Most tényleg olyan nagy dolog ha egy felnőtt ember egy családtagjával él?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk én anyámmal élnék vagy mondjuk apámmal vagy a testvéremmel mert együtt sokkal jobban kijönnénk anyagilag az olyan nagy szégyen lenne? Mindenki ellátná magát szépen felnőtt módjára.2020. okt. 18. 16:11
11/26 A kérdező kommentje:
10. Olvastad hogy beteg vagyok? Kapcsolatom amúgy sem lesz sosem.
2020. okt. 18. 16:38
12/26 A kérdező kommentje:
Én a társadalomtól távol egyedül fogok meghalni egy sötét sarokban, ez a csúfos valóság.
2020. okt. 18. 16:43
14/26 A kérdező kommentje:
13.4 éves koromtól szív ritmus zavar (van pacemakerem) 18 évesen bedöglött a szívem és szívelégtelenséget kaptam,a abból valamennyire már kint vagyok és edzeni is elkezdtem.
Amivel a gond van az a neurológiai és mentális problémák, tikkek, ocd és tudom is én mi, gyakran van depresszív hangulatom, sivár vagyok érzelmileg és a normális viselkedés is nehezen megy.
2020. okt. 18. 16:45
15/26 anonim válasza:
Nem nagy dolog. Ha nincs más lehetőség, akkor ez van. A titok, hogy tudni kell megfelelő módon együtt élni a szülőkkel. Ha nincs pénz, akkor elkell fogadni. Már pedig nincs pénze elég sok embernek, hogy csak úgy hipp hopp költözzön. Még mindig jobb otthon, mint a híd alatt. Amúgy személy szerint én azt se értem, hogy mitől jobb az ha idegenekkel lakik valaki együtt és úgy van egy szobája. Akkor már otthon a normális lakásban lakom, ott is van szobám, de nem kell idegen embereket kerülgetnem egy koszos kis lyukban. A szülőkkel kell megtanulni együtt élni. Ezt meg kell tanulni nekik is, meg nekünk is kölcsönösen és nem lesz probléma.
16/26 A kérdező kommentje:
15.Apámmal és az élettársával meg a 2 fiával élek most, elvagyok gépezek, edzeni járok na meg majd dolgozni nem nagyon akadályoznak semmiben.
2020. okt. 18. 16:48
17/26 anonim válasza:
Szerinted te vagy egyedül beteg a világon?
18/26 A kérdező kommentje:
17.És szerinted a többi beteg boldogan éli a kis életét? A nagy faxt szenvednek és nehéz a megélhetés, a beteg embereken átnéznek mert hát az csak egy selejt..
2020. okt. 18. 17:23
19/26 anonim válasza:
És akkor mivan hogy velük élsz. Környezetemben sokan élnek így. Dolgoznak, haladnak, ennyi. Nem kell ezen kattogni. Mindennek megvan a maga oka. Ha nemtetszik valakinek, hogy szülővel élsz akkor nem tetszik. Van aki elég elfogadó ezzel kapcsolatban.
20/26 anonim válasza:
Teljesen mindegy, kivel élsz együtt. Az a lényeg, hogy ha nagykorú és munkaképes vagy, akkor ne más tartson el téged, hanem te magadat. Akkor is, ha a pároddal élsz együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!