Miért vagyok gyáva az öngyilkossághoz?
Először is nem kérek se lebeszélést, se lelkisegélyt. Ezekből nem kérek. Sok tényező szól az életem folytatása ellen.
Kezdjük ott, hogy 30 éves vagyok és nem egy taknyos tini. 30 éve figyelem magát a világot, a tendenciáját és látom, hogy rossz irányba haladunk. Ebben nem kívánok részt venni. Rájöttem, hogy kevés ember van a Földön. A többség csak fogyasztó. Munkahelyeken is ezt tapasztaltam. És sajnos én is csak egy emberszerű fogyasztó vagyok.
Másodszor hajt engem a kíváncsiság, hogy mi van a halál után. Igyekeztem sokmindent tapasztalni, de ezt nem sikerült. Próbáltam felakasztani magam, de túl gyáva voltam hozzá. Kést is akartam magamba szúrni, de a gyávaságom (vagy ahogy tetszik: életösztönöm) közbeszólt. Gátol az efféle tapasztalatszerzéstől.
Harmadszor. Nagy valószínűséggel anyám és a nálam 10 évvel idősebb nővérem előbb fognak meghalni, mint én. Nem akarom ezeket megélni. Inkább beelőzném őket.
Amúgy felfogtam, hogy az egész élet csak egy játék. De nincs kedvem tovább játszani. Egyszerűen csak bemondom az unalmasat.
Az itteni, földi lét számomra csak evésről, ivásról, dugásról, szärásról szól. Mindegyik értelmetlen. Minek folytassam ezeket? Hisz 30 éve mást se csinálok. Semmi új nem lesz a nap alatt.
"Itt nincs jólét, remény, jövőkép ezért depresszios itt sok fiatal is."
.
Ne mondd!
Nem tanulhatsz ingyen?
Nem juthatsz lakáshoz a kormány támogatásával?
Nem taníttathatod a gyerekedet ingyen?
Na, te megédemelnéd a Horn-Gyurcsány-Bajnai korszakot, mert akkor már az utcán sem férnél el a koldusoktól, munkanélküliektől, derékig járnál a szutyokban.
Tudod mi vár rátok? Megmondta Gyurcsány, csak nem figyeltél:
MINDEN CSALÁDTÁMOGATÁST MEGSZÜNTETNEK, bevezetik a többsávos adót, szja-t, TB.-adót, bevezetik megint az általános ingatlanadót, vagyonadót, privatizálják az állami vállalatokat, az energiaszolgáltatókat, és megint kitapossák a beledet, és akkor is fizetsz klf. kreált jogcímen utólag, ha takarékoskodsz a vízzel, villannyal, gázzal.
Bedöntik a kis-és középvállakozókat, akkora munkanélküliség lesz,
hogy abból kilábalni többet nem lehet.
Nem olvastok, nem gondolkodtok, benyelitek a propagandájukat, közben nem veszitek észre, hogy nem árulnak zsákbamacskát, földönfutóvá teszik az ország lakosságát, megnyitják a határokat, és majd eltarthatod a megszálló barbárokat is.
Ezt akarod, te szerencsétlen?!
1#+1
Ugyanez fog folytatódni. Max annyi különbséggel, hogy baba leszel, utána újra gyerek, de ez a belső értelmetlenség érzése veled marad, ami kidolgozódik lassacskán. De ha nem ölöd meg magad is kidolgozódik.
Kitartást Kérdező!
Én is rákaptam az öngyilkosság ízére, remélem lejövök róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!