Miért vagyok gyáva az öngyilkossághoz?
Először is nem kérek se lebeszélést, se lelkisegélyt. Ezekből nem kérek. Sok tényező szól az életem folytatása ellen.
Kezdjük ott, hogy 30 éves vagyok és nem egy taknyos tini. 30 éve figyelem magát a világot, a tendenciáját és látom, hogy rossz irányba haladunk. Ebben nem kívánok részt venni. Rájöttem, hogy kevés ember van a Földön. A többség csak fogyasztó. Munkahelyeken is ezt tapasztaltam. És sajnos én is csak egy emberszerű fogyasztó vagyok.
Másodszor hajt engem a kíváncsiság, hogy mi van a halál után. Igyekeztem sokmindent tapasztalni, de ezt nem sikerült. Próbáltam felakasztani magam, de túl gyáva voltam hozzá. Kést is akartam magamba szúrni, de a gyávaságom (vagy ahogy tetszik: életösztönöm) közbeszólt. Gátol az efféle tapasztalatszerzéstől.
Harmadszor. Nagy valószínűséggel anyám és a nálam 10 évvel idősebb nővérem előbb fognak meghalni, mint én. Nem akarom ezeket megélni. Inkább beelőzném őket.
Amúgy felfogtam, hogy az egész élet csak egy játék. De nincs kedvem tovább játszani. Egyszerűen csak bemondom az unalmasat.
Az itteni, földi lét számomra csak evésről, ivásról, dugásról, szärásról szól. Mindegyik értelmetlen. Minek folytassam ezeket? Hisz 30 éve mást se csinálok. Semmi új nem lesz a nap alatt.
Azlrt vagy gyáva az öngyilkossághoz, mert gyáva vagy az élethez.
Gyáva vagy látni a szeretteid halálát, ezért inkább rájuk hagyod azt a szenvedést amit gyáva vagy átélni.
Gyáva vagy a világgal szembenézni, meglátni hogy merre halad.
Gyáva vagy saját magadért vagy másért felelősséget vállalni.
Mi a francért adna bárki pénzt egy random embernek?
Tudud hányszor próbáltam felállni kedves 5#? ,nekem sincs most munkahelyem.
Olvass utána milyen a depresszió?
Azon a ponton vagyok már hogy alig tudok felkelni az ágyból.
22 vagyok de már 3 éve el vagyok veszve,jártam iskolába, csináltam okjt és voltam külföldön is,semelyik sem hoz már lázba és nem érdekel semmi,nem vagyok már boldog és semmire nem vagyok képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!