Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez miért van? Csak gyáva vagyok?

Ez miért van? Csak gyáva vagyok?

Figyelt kérdés
Szünetekben nincs semmi baj az élettel, de amikor suliba kell járni, akkor konkrétan utálok élni. Minden reggel úgy kelek fel, hogy "Nem hiszem el, még egy nap, jaaaj!" és egész nap rossz kedvem van, stresszelek mindenen, és gyűlölöm az iskolát. Nem szeretek élni, de az öngyilkosságtól félek. Ez miért van?

2015. jan. 6. 17:36
 1/3 anonim válasza:

En is rosszul vagyok az iskolatol,maganyos is vagyok habar en nem gondolok az ongyilkossagra.

Lesz meg szunet!

2015. jan. 6. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:

:) tudom, csak olyan ritkán... Én nem vagyok magányos, az osztálytársaim egy része jó fej, magát az iskolát és a tanulást utálom ennyire.

Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy részben egy fiú is oka ennek.

2015. jan. 6. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság nem megoldás!!! Hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes számon, eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról, fülkéből is.
2015. jan. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!