Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elopták a könyveinket a...

Elopták a könyveinket a tanfolyamosok hogyan szerezem vissza?

Figyelt kérdés

Elopták a padokból összesen 7db könyvet szóltam már az offinak de semmit nem tett,rá 2napra megint eltünt 2db köny osztály társamé pont a tanfolyamosok útán szolt ő is .....semmi biztos a takarító na szép,osztály társam oda ment ezekhez és megmonta nekik volt szólva ofinak ha nem kerül vissza akkor igaz GATÓNAK LESZ SZÓLVA ,és ekkor súgyorásztak hogy azt te vetted el egymás között.

Gondolkodtam hogy kirjak valamit v. minnél több tanárnak szólók erröl n.tom szerintetek mit tegyek

(bocs a helyesírási híbákért)

Most mit

#lopás #gyáva offi
2014. jan. 17. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fenyegetőzni kell, hanem odamenni az igazgatóhoz, és elmondani neki, hogy gyanúsan akkor tűnnek el a könyvek, amikor a tanfolyamosok vannak a termetekben, és amikor ezt szóvá tettétek nekik, akkor egymás között röhögtek és bevallották, hogy ők vették el.
2014. jan. 17. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
az se fog csínálni semmit még engem fognak le cseszni hogy minek raktam óda már 2 tanár tudd róla
2014. jan. 17. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Remélem a helyesírási szótárt nem lopták el ..
2014. jan. 17. 13:42
 4/4 A kérdező kommentje:
de azt is
2014. jan. 17. 13:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!