Ha az öngyilkosságon gondolkodok egy lány miatt, akkor gyáva, és gyenge ember vagyok?
És mi lenne ha írnál neki?
Nekem is volt,hogy összeveszve váltam el valakivel, aztán pár év mulva konkrétan egymás nyakába borultunk.
Nekem is lett öngyilkos rokonom, de nála ez akkor kattant be, amikor nyugdíj előtt pár évvel elvesztette az állását, meg gondolom a gyerekkori traumái is bejátszottak.
" egy lány sem ér annyi" Senki nem ér annyit, hogy megöld magad, ilyen téren.
De miért nem írsz neki? Ahogy a másik válaszoló is tanácsolta.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Miért nem alapítotok egy klubot, ti öngyilkosságot lobogtató, hősszerelmes férfiak? Vagy azt a kérdést is te írtad ki?
Igen, az.
Ez persze önmagában nem baj, néha mindenki megcsúszik egy kicsit, hosszabb-rövidebb időre. Viszont nem úgy érződik, h te ezen túl akarnál lenni. Inkább úgy érződik a kérdésedből, hogy egész jól berendezkedtél e trauma társaságában, össze vagy nőve ezzel, és a kis "gyáva és gyenge" lelked evvel a sztorival van bebútorozva.
Pedig le lehetne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!