Hogyan legyek más ember, minta aki most vagyok?
Családi okok miatt részben de
Alapjában véve, csendes, zárkozott, unalmas ember vagyok. Ezek azok a tulajdonságok amiket probálomk leplezni mások előtt, és csak a közeli ismerősők faluban élők tudják ezeket rólam. Koncerteken csak hülyén néznek rám és hasonlók én ilyenkor nem ismerem őket :D.
Koncerteken annyira leiszom magam, hogy teljesen kifordulok magamból és bulizok táncolok, történt ez sok-sok hete ott két lányt ismertem meg. És amíg meg nem ismert igazán az egyik addig telejesen jól elvoltunk aztán pff nem akarok semmit tőled, de a koncerten állítólag leakart smárolni és mennyire bejövök neki stb.
Ez annyira szívenhasított, hogy 1 hétig sírtam esténként, most már jobb de néha eszembejutt.
A következő buliba egyedül mentem de ismerösökkel táncoltam ott viszont felsültem, a 3 csajból 1 kiröhögött, 1 nem érdekelte ki vagyok, 1 pedig azért nem táncolt, mert barátja van de vevő lett volna rá.
Most csak töprengek, tinderezek de semmi eredmény...
23/F
Ja, és azoknak jövök be aki viszont nekem nem tetszik.
A legútobbi lányt, még csak szépnek se mondtam volna képek alapján de még is beleszerettem az esti találkozások alkalmával, de ő meg nem mondta ki de a haveromba szeretett, engem meg kihasznált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!