Támogatnátok, hogy kortól függetlenül közmunka járjon azért, ha valaki graffitizik? Tehát ha mondjuk csinál egy 100.000 ft-os kárt, akkor minimum a dupláját meg kell, hogy közmunkával térítse, melyet ha nem tesz meg, akkor börtön.
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 23:12
31/65 anonim válasza:
Ebben az esetben aki más munkáját, más tulajdonát nem akarja szándékosan megrongálni, és nem tartja a rongálást normális, és természetes dolognak.
32/65 anonim válasza:
Ha ez sem megy hogy várod el hogy lehessen normálisan vitázni veled ?
Egyetlen kérésem volt hogy adj egy fogalmat egy bizonyos általad igen sűrűn emlegetett szóról.
De nem megy mert ezt a jelen esetre akarod igazítani holott nem ez volt a kérdés.
33/65 anonim válasza:
Tessék okostojás akkor, látom kötözködni azt tudsz, én a helyzetről beszéltem, te meg itt az alapfogalamt kéred, itt van olvasgass.
34/65 anonim válasza:
De segítek annyi eszed nincs hogy a normalitás és a normális eltérő fogalmak...
36/65 anonim válasza:
Jó, látom értetlen vagy, és nem fogtad fel, hogy különbség van, és ha a szüleid nem nevelték beléd, hogy mi az a normális viselkedés, arról nem én tehetek.
37/65 anonim válasza:
De még mindíg csak a rokonaim emlegeted.
Ennyire nehéz értelmezni a szavakat?
Ez nem a válasz a kérdésre.
Na megyek vissza bubukálni te meg dolgozz.
38/65 anonim válasza:
Ugy érted készülsz suliba, oké, mert kb azon a szinten vagy.
40/65 anonim válasza:
Amúgy beszédes, hogy kb 20%-on vagy, tudom össze-vissza pontoznak itt mindenkit, de ennyire lepontozni csak azokat szokták akik tényleg az igazán alja kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!