Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan, aki rajtam kívül...

Van olyan, aki rajtam kívül úgy gondolja, hogy egyes esetekben akit megerőszakolnak, valamilyen szinten tehet róla?

Figyelt kérdés
Tudom, népszerűtlen vélemény, de én akkor is így gondolom. Kiemelném, hogy PERSZE NEM MINDEN ESETBEN!, de elég nagy százalékban úgy vélem, tehetnek róla azok a nők, akiket megerőszakoltak, hogy ez történt velük.
2020. jún. 7. 22:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
Na végre valaki. :)
2020. jún. 8. 08:04
 32/66 anonim ***** válasza:
86%

Még mindig nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy egy kihívó ruha miért adna okot a nemi erőszakra.

2020. jún. 8. 08:15
 33/66 anonim ***** válasza:
86%

Egy nő elmegy bulizni, feltűnően kihívó ruhaban,flörtöl sőt meg fel is megy a pasi lakására, majd amikor már az ágyban mondja, hogy állj. ( hozzáteszem hogy ezek az esetek szerintem az 1 ezrelékét sem érik el, de nézzünk csak egy ennyire szélsőséges peldat szemleltetesnek) Na ilyenkor is meg kell állnia a férfinak (fordított esetben a nőnek is) mert a nem az nem!es ha ebben az esetben kap a férfi egy életfogytiglant több mint megérdemli.

Lehet itt arra hivatkozni mennyi beteg aberrált ösztönlény van, de ezek ugyanugy megerőszakolnak szakadt melegítőben is, mert nekik nem számít.

És nem nem lehet úgy öltözni + viselkedni minden alkalommal mintha arra számítanak hogy minden szembejövő meg akar erőszakolni, ennyi erővel tényleg lehetne bokáig eltakaró, arcot elfedk ruhában járni mert soknak elég az is hogy nő vagy.

2020. jún. 8. 08:19
 34/66 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, nagy tévedésben vagy, nincs olyan ok, vagy körülmény, ami miatt a nemi erőszakot el lehetne fogadni mint helyes reakciót. Semmi esetre sem lehet mellette állást foglalni.

A nemi erőszak ugyanis nagyon súlyos bűncselekmény.

Nem egyenlő a dugással, a kurvák hogy jönnek ide? Őket pénzért szokták megdugni, a tarifát ők mondják meg.

2020. jún. 8. 08:44
 35/66 anonim ***** válasza:
61%

Nyilván igazad van, ahogy a meggyilkolt feleség is hibás, miért idegesítette fel a gyilkost

A kirabolt háztulaj is, minek neki saját tulajdon

A meglopott járókelő is, minek neki drága telefon, nyomógombossal sőt telefon nélkül is éltek emberek

Van busz Kelett nekem autót venni megérdemelem hogy elloptak

És ezt neg lehetne napestig sorolni...

2020. jún. 8. 09:30
 36/66 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, ha én odamegyek hozzád az utcán és erőszakosan elveszem tőled a táskádat akkor az rablás és nem védekezhetek úgy, hogy "hát megtetszett az a táska, minek kellett olyat hordania, nem tehetek róla, nem tudtam megállni" és az emberek se állnak körül téged, hogy "igaza van, minek kellett táskát hordanod, kísérted a sorsot, a te hibád is"
2020. jún. 8. 10:02
 37/66 anonim ***** válasza:
31%
Egyetértek, de nagyon kis százalékban. A diszkós fürdősk/rvák kategória, akik húzzák a pasik agyát az ingyenpiáért és hasonlók, de szerintem ez összességében nagyon kis arány.
2020. jún. 8. 10:25
 38/66 anonim ***** válasza:
14%
Ha valaki bemegy a medveketrecbe és vacsora lesz belőle, mondanátok hogy az illető egyáltalán nem volt hibás? Merthogy neki joga kellett volna legyen oda menni, ahova csak akar?
2020. jún. 8. 10:51
 39/66 anonim ***** válasza:
83%
PSZICHOLÓGIAI BETEGSÉG, NEM VÉDENDŐ DOLOG, az aki meg pár ingyen pia egyenlő azzal hogy egy életre tönkre tenni valaki életét, az nagyon gyorsan és nagyon mélyen nézzen magába.
2020. jún. 8. 11:03
 40/66 anonim ***** válasza:
77%

38: ez ott bukik meg, hogy az ember nem medve és képes a gondolkodásra és döntéshozatalra.

A medve megeszik, téged, mert éhes és ha egy ragadozó állat éhes, akkor támadni fog. Ösztön.

Mondhatsz bármit, az embereknek nem ösztöne az, hogy megerőszakoljanak valakit. Az, hogy lefogsz valakit a tiltakozása ellenére, a beleegyezése nélkül szexuálisan kihasználod nem ösztön, hanem döntés.

2020. jún. 8. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!