Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan, aki rajtam kívül...

Van olyan, aki rajtam kívül úgy gondolja, hogy egyes esetekben akit megerőszakolnak, valamilyen szinten tehet róla?

Figyelt kérdés
Tudom, népszerűtlen vélemény, de én akkor is így gondolom. Kiemelném, hogy PERSZE NEM MINDEN ESETBEN!, de elég nagy százalékban úgy vélem, tehetnek róla azok a nők, akiket megerőszakoltak, hogy ez történt velük.
2020. jún. 7. 22:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
83%
Remélem egyszer valamiért börtönbe kerülsz, és amikor 4 széklábat meg egy egész ananászt dugnak a kis hátsódba, akkor majd elgondolkodsz ezen mégegyszer. Addig meg mélységesen szégyelld magad.
2020. jún. 7. 22:46
 12/66 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért, mert okot ad rá még nem ő lesz a hibás. Ha összeveszek valakivel akkor okot adok neki hogy mérges legyen, de nem én tehetek róla, hogy mérgében leszúr. A szituációt sokféleképp le lehetne rendezni és ő úgy döntött, hogy a legmegfelelőbb egy kés belém állítása. Ő hozta meg ezt a döntést, nem én. Ez nem olyan, hogy tudva, hogy éget a tűz, tudatosan belenyúlok. A tűzbe nyúlásnak egy következménye van, ha belenyúlok, azt vállalom. A veszekedésnek önmagában nem következménye az, hogy leszúrnak.
 13/66 anonim ***** válasza:
100%
Áruld el: egy kihívó ruha miért lenne ok a nemi erőszakra?
 14/66 anonim ***** válasza:
87%

Az én véleményem az, hogy szeretnék egy olyan világban élni, ahol mindenki úgy öltözködik, ahogy szeretne, és emiatt nem éri semmilyen attrocitás.

Másrészt én nőként soha nem öltözködök úgy, hogy az kihívó, kellemetlenül is érzem magam + a normális férfiaknak tapasztalataim szerint jobban bejönnek az olyan nők, akik nem raknak ki mindent.

Általában olyan lányok öltözködnek túl kihívóan, akiknek az önbecsülésük a béka segge alatt van. Ezen kéne inkább segíteni, hogy ne egy olyan társadalomban éljünk, ahol a reklámokban/filmekben tökéletes testű és életű nőket látunk, aminek köze nincs a valósághoz.

Még egy dolog, mint mondtam egyáltalán nem öltözködök kihívóan, de egy átlagos testalkatú fiatal nő mindenképp kap egy csomó kéretlen beszólást.

Nekik teljesen mindegy, hogy mi van rajtam, úgyse tudok annyi ruhát felvenni, főleg nyáron, hogy eltakarjam vele, ha amúgy (tegyük fel) jól nézek ki.

2020. jún. 7. 22:47
 15/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy tehet-e rola ... engem nem szoktak megeroszakolni, csak az engedelyemmel :)
2020. jún. 7. 22:50
 16/66 anonim ***** válasza:
92%
Tehát akkor ha ezt a témát valakinek élőben felhozod, és ő letépi az arcodat, te leszel a hibás?
2020. jún. 7. 22:51
 17/66 A kérdező kommentje:

Igen, akár én is lehetek. De miért csináltok úgy, mintha azt írtam volna, hogy MINDEN ESETBEN az a hibás és csak is az, akit megerőszakolnak? :D

Nem megy a szövegértés úgy látom.

2020. jún. 7. 22:52
 18/66 anonim ***** válasza:
93%
A nem minden esetben azt jelenti, hogy bizonyos esetekben IGEN. erről szólt a kérdésed, mi elmondtuk a véleményünket és most meg vagy sértődve. Akkor minek kérdezted?
2020. jún. 7. 22:55
 19/66 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok megsértődve :)
2020. jún. 7. 22:56
 20/66 anonim ***** válasza:
94%

17: az eddig leírt válaszok mind arra vonatkoztak, hogy a válaszolók szerint nincs olyan helyzet, amiben az áldozat tehet róla és kritizálták a kihívó ruhás érved.

A szövegértéssel neked vannak problémáid.

2020. jún. 7. 22:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!