Van olyan, aki rajtam kívül úgy gondolja, hogy egyes esetekben akit megerőszakolnak, valamilyen szinten tehet róla?
Az én véleményem az, hogy szeretnék egy olyan világban élni, ahol mindenki úgy öltözködik, ahogy szeretne, és emiatt nem éri semmilyen attrocitás.
Másrészt én nőként soha nem öltözködök úgy, hogy az kihívó, kellemetlenül is érzem magam + a normális férfiaknak tapasztalataim szerint jobban bejönnek az olyan nők, akik nem raknak ki mindent.
Általában olyan lányok öltözködnek túl kihívóan, akiknek az önbecsülésük a béka segge alatt van. Ezen kéne inkább segíteni, hogy ne egy olyan társadalomban éljünk, ahol a reklámokban/filmekben tökéletes testű és életű nőket látunk, aminek köze nincs a valósághoz.
Még egy dolog, mint mondtam egyáltalán nem öltözködök kihívóan, de egy átlagos testalkatú fiatal nő mindenképp kap egy csomó kéretlen beszólást.
Nekik teljesen mindegy, hogy mi van rajtam, úgyse tudok annyi ruhát felvenni, főleg nyáron, hogy eltakarjam vele, ha amúgy (tegyük fel) jól nézek ki.
Igen, akár én is lehetek. De miért csináltok úgy, mintha azt írtam volna, hogy MINDEN ESETBEN az a hibás és csak is az, akit megerőszakolnak? :D
Nem megy a szövegértés úgy látom.
17: az eddig leírt válaszok mind arra vonatkoztak, hogy a válaszolók szerint nincs olyan helyzet, amiben az áldozat tehet róla és kritizálták a kihívó ruhás érved.
A szövegértéssel neked vannak problémáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!