Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan, aki rajtam kívül...

Van olyan, aki rajtam kívül úgy gondolja, hogy egyes esetekben akit megerőszakolnak, valamilyen szinten tehet róla?

Figyelt kérdés
Tudom, népszerűtlen vélemény, de én akkor is így gondolom. Kiemelném, hogy PERSZE NEM MINDEN ESETBEN!, de elég nagy százalékban úgy vélem, tehetnek róla azok a nők, akiket megerőszakoltak, hogy ez történt velük.
2020. jún. 7. 22:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
Jó, hát akkor szerintetek nincs olyan eset. Akkor egyedül maradtam a véleményemmel, szerintem vannak olyan esetek. Aki krvának öltözik, ne csodálkozzon, hogy megd.gják ugye :)
2020. jún. 7. 22:59
 22/66 anonim ***** válasza:
92%

Egy k##vás öltözet miért is adna okot az erőszakra?

2020. jún. 7. 23:00
 23/66 anonim ***** válasza:
94%
21: a kurvát illik megkérdezni előtte hogy szabad-e. A boltból se lehet csak úgy elvinni, amit akarsz fizetés nélkül, csak azért mert megtetszik. Azt se viheted el, ami nem eladó. Ezt hívják lopásnak.
2020. jún. 7. 23:02
 24/66 anonim ***** válasza:
43%

A megdugják és a megerőszakolják hogy lenne már ugyanaz?

Priviben megbeszélhetünk egy talit, cicafiú/cicalány, szívesen megmutatom mi a különbség. ;)

2020. jún. 7. 23:04
 25/66 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem az lehet EGYES ESETEKBEN, hogy az áldozat hibázik. Viselkedésével, vagy valamilyen formában. De erőszakolásra ez sem jogosít fel senkit.
2020. jún. 7. 23:04
 26/66 anonim ***** válasza:
89%
Miféle kérdés ez? SOHA nem az áldozat a hibás. Kihívó öltözködés/viselkedés nem ad egy ilyen cselekedetre okot. Tanulják meg az emberek,hogy tartsák a nadrágjukban. Most kimegyek az utcára egy nagyobb dekoltázsú polóban és az van rám írva,hogy erőszakolj meg? Nem,az ilyen fajta gondolkodás undorító,egy nő úgy öltözködik ahogy akar,csak a társadalommal van baj. Persze vannak nő erőszakolók is és férfi áldozatok is. Nem tudom hány éves vagy,de remélem egyszer megérsz annyira,hogy felfogd nagyon gáz a viselkedésed.
2020. jún. 7. 23:06
 27/66 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy "elég nagy százalékban úgy vélem, tehetnek róla azok a nők, akiket megerőszakoltak"

A valóságban elég nagy százalékban a nőhöz közel álló emberek (családtagok, barátok) erőszakolják meg és a ruhaviseléshez semmi köze sincs.

2020. jún. 7. 23:06
 28/66 anonim ***** válasza:
91%

Igen, sajnos vannak hozzád hasonló alakok akik így vélekednek a nemi erőszakról.

Pedig már réges régen bebizonyosodott, hogy az erőszaktevőknek nem is fontos a nő külseje, azokat erőszakolják meg akiket kiszolgáltatottnak és gyengének találnak. Ennek tudatában még inkább borzasztó ahogy érvelsz.

2020. jún. 7. 23:35
 29/66 anonim ***** válasza:
59%

Igen van aki így gondolkodik mint te: az erőszakolók akik börtönben rohadnak.

Nem, semmi sem ment fel a tettei alól egy erőszakolót sem Az, hogy elment a barátnőivel bulizni egy csini ruhában az nem ad neked jogot, hogy te kisajátítsd az Ő testét. Ha kurvának öltözik akkor sincs joga senkinek az akarata ellenére beledugnia a farkát és KÉSZ. Egy civilizált ember uralkodik az ösztönein

és nem megfoszt egy másikat az emberi jogaitól és összeroppantja lelkileg egy egész élettre.

De te ezt amiről mindannyian beszélünk sosem fogod megérteni.

Hidd el borzalmas, hogy nem mersz este kimenni az utcára, 12 évesen láttni hogyan méregettnek a nálad 30 évvel idősebbek.

"de elég nagy százalékban úgy vélem, tehetnek róla"

Csak az erőszakoló tehet róla, senki más. Ha nem szemellenzővel élnél, akkor rájönnél, hogy milyen undorító az áldozathibaztatás.

16/l

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 8. 03:49
 30/66 anonim ***** válasza:
9%

Pedig bizony van olyan, hogy az áldozat is hibázik, ha direkt kísérti a sorsot.

Tetszik vagy sem, élnek köztünk akik annyira ösztönvezérelten működnek, hogy hirtelen felindulásból megerőszakoljanak valakit. És hiába mondhatjuk hogy egy ilyen ember nem való a társadalomba, sokszor nem lehet kiszűrni őket, amíg ténylegesen el nem jutnak az erőszaktételig. Ha pedig valaki direkt olyan kirívóan öltözködik, amivel be akarja gerjeszteni a férfiakat, és balszerencséjére belefut egy ilyen alakba, akkor simán lehet egy olyan erőszak áldozata amit elkerülhetett volna, ha nem kísérti a sorsot felelőtlenül.

2020. jún. 8. 05:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!