A barátnőmet megerőszakolták és elrabolták már több, mint 1 éve és nem felejtette még el. Mit tegyek?
jézusom, ez nagyon dúrva
szerintem pszichológus mindenkép és sok sok türelem, ez nem fog gyorsan menni
Nem vicc, es nem kamu az egesz. A baratnom oldalarol irtam ki veletlen a kerdest, es nem akarom h lassatok a nevet, es aki ezt igy fel is hasznalta gusztustalan!!
Hogy lehetne ebbol viccet csinalni?
Koszi a valaszokat, de meg foglalkoztat az, hogy pszichologua nelkul, ezt hogy lehetne megoldani. Mivel o nem fog soha menni, meg a kotelezo pszichologust is el lazulta...marmint nem vette komolyan. Volt egy pszichologus baratja, es valami ott tortent, atverte, vagy hasonlo, nem tudom. De nem bizik semelyikbe.
Ezt egyedül nem fogod megoldani,ide szakember kell,pszichoterapeutát javaslok. Nekem egy jo szakember segített feldolgozni a 12 évesen átélt szexuális traumámat évekkel később. De nem felejtettem el,és sose fogom,ő se fogja,maximum feldogozza terápiával de évekig is tarthat ez a folyamat, olyan mint előtte,sajnos nem biztos h már lesz,kitartás. És amúgy respect hogy kiállsz mellette,mert sok férfi lelép egy ilyen eset után ..
58N
*meg a kotelezo pszichologust is el lazulta.
Tegyél fel egy nagy kérdőjelet a fejedben ezzel a történettel kapcsolatban.
Már csak azért is, mert egy posztraumás helyzetben az áldozat sosem lazulta volna elo a pszichológust, mert egy ilyen állapotban képtelen vala,i "lazulni" "lazáskodni" hanem merevvé válik, és mindent amit mondanak neki gépiesen tesz, egészen addig mig fel nem szabadul a posztraumás tresz alól.
Szóval én, mivel közvetlen környezetemben nem egy-nem kettő ilyen ember van-kétlem, hogy igazat beszél a barátnőd. Szavát nem hinném el a helyedben.
Jöhetnek a mínuszok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!