A barátnőmet kikészítik a szülei azzal, hogy engem nem szívlelnek annyira de hogyan lehetne megoldani?
Engem párom anyja meg a húga csendben utálnak. Ez még mindig rosszabb mint szemtől szembe. Hiszen ha párom kérdezi mi a bajuk velem annyit mondanak semmi, közbe meg tudom hogy - főleg a tesó - ki nem állhat. Ez rámegy a kapcsolatra is
Drukkolok nektek, próbáljatok leülni velük és higgadtan megbeszélni, mi a baj.
Ami lehet:
- nem vagy nekik szimpatikus
- a szüleiddel volt a múltban valami történés
- kezdenek rájönni hogy a kislányuk felnő, és megijedtek
Ez van, majd ha elköltözik, akkor leszakad róluk.
Nekem mázlim volt, mert apa imádja a páromat, de az exem anyja pl. gyűlölt, mert "elveszem a 29 éves kisfiát". Ezzel nem tudsz mit kezdeni, főleg, hogy még otthon lakik a szüleivel.
Szívás, csak ezért ne szakíts, támogasd, állj mellette.
Tudod, amíg otthon él valaki, addig akárhány éves is, "csak gyerek". :/
Nehéz ügy, mert otthon lakik még. Ha el tudna költözni, akkor egy fokkal jobb lenne a helyzet, de csodàt akkor se várj.
Nálunk pàrom szüleivel nincs gond, sőt a bátyja sem engem utál, hanem azt, hogy mellettem az öccse több lesz, mint amennyi ő valaha is volt és lesz. A bátyja mindig is visszafele húzta, minden előrelépésénél győzködte, hogy úgysem lesz rá képes. Mindezt irigységből, mert neki nem nagyon jöttek össze a dolgok (3 otthagyott egyetem, semmilyen pàrkapcsolat, 1 àllásból nem él meg, csak kettő-háromból). Párom ezzel szemben stabil kapcsolatban él 5 éve, diplomás és bár sokat dolgozik, de biztos az àllása és nem fizet rosszul. Lassan lehetősége van előrébb lépni. Én ezekben támogatom, ez pedig nem tetszik a nagytesónak. Külön élünk, mindenki magát tartja el, mégis jelen van a háttérben az uszítás.
Azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg kizàrni ezt és a barátnődet is ebbe az irányba terelgetni. Neki nyilván mindig is a szülei lesznek, így ő teljesen nem fogja tudni kizárni, de meg kell próbálni. Nem nyomhatja rá a kapcsolatotokra a bélyegét a szülők hozzàállása. Ha eleve eldöntötték a szülők, hogy te nem lehetsz jó, akkor bármit is teszel, nem tudod bebizonyítani az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!