Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A barátnőmet megerőszakolták...

A barátnőmet megerőszakolták és elrabolták már több, mint 1 éve és nem felejtette még el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lehet h egy kicsit embertelen a mondatom, de a viselkedése teljesen negatív lett, és nem változott azóta se. Én mindent megadok neki. Mit tegyek? Minaz amivel újra visszakaphatom azt a lányt aki volt?

2018. okt. 17. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A baratnom oldalarol irtam ki veletlen a kerdest,

ezt még el is hinném, ha az egyik kérdésedben meg nem írnád, hogy fiú vagy...

2018. okt. 17. 19:54
 12/16 A kérdező kommentje:

Mostmar nem is beszel igazat, ertem.

Hat kiabranditom azokat akik, en menekitettem meg, es tartok is ki mellette. A mocsok a targyalason meg meg is fenyegetett rendori jelenletbe. Es lehet rosszul fogalmazok, de nem lazáskodott, hanem nem vette komolyan, nem valaszolt ugy ahogy kellett volna, es kb meg se szolalt. Elozo kommentelőnek szól.

2018. okt. 17. 20:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Az elozo kerdesekhez meg nekem kozom nincs, de nem kisgyerek korunk ota vagyunk egyutt. De nem magyarazom el az egesz eletunket azert, mert vannak akik valamibe belekotnek. Ez egy komoly kerdes, es vegyetek komolyan a valaszadasokat. Posztraumas stressz idoszak elmult, depresszio elmult, pszichologus nelkul is. Nem mozdult ki a lakasbol mar 1 eve, nem dolgozik, nem sulizik. Csak van. De mar eletbe kene maradni, es nem csak letezni. Ehhez kerek segitseget, es nem tordofeseket. Koszonom.
2018. okt. 17. 20:13
 14/16 anonim ***** válasza:

#10 Na nézd csak a kis pszichológust........

Mit tudsz még ebből a kérdésből megállapítani, mester?

Valóban a terápia lenne a legjobb, de pszichológus nélkül csak az idő javíthat a barátnőd állapotán, azt viszont el kell fogadni, hogy valamilyen szinten örökre megváltozott. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor mindkettőtöknek az lesz a legjobb, ha szakítasz vele. Nem leszel ettől nagyobb s...fej, mintha csak kötelességtudatból maradnál vele, aztán minden nap húznád a szádat, mert nem olyan, mint régen.

2018. okt. 17. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzol itt bszod jahahaj de jó is viccelni a nemi erőszakkal. 45%os gyökérrel kezet foghattok.
2018. okt. 17. 21:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha még olvasod esetleg.

Ha magától nem mozdul ki akkor mozdítsd te. Szervezz programokat a szabadban, menjetek nyaralni és ne hagyj neki kibúvót. Túl sok ideje van otthon agyalni, ne hagyd neki.

Otthonra is szervezz valamit. Fessen, akár a falra is, süssön, írjon, vezessen blogot stb

Csináld vele együtt hogy lássa hogy nincs egyedül. Hajrá.

2019. ápr. 17. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!