Miért bántjátok állandóan a tetovált embereket? Mit ártottak ők nektek?
Egyébként meg, a magyarság meg hovatartozás hogy jön ide? Azért mert van tetoválása egy magyar embernek az már nem is igazi magyar? :D jézusom! Jó hogy nem már hazaárulók vagyunk emiatt és börtönt érdemlünk.
Hidd el tisztában vagyok a hovatartozásommal és tudatlan se vagyok a magyarságot illetően csak azért mert van tetoválásom. Ez komolyan nem értem hogy függ össze?! :O
Ha tudnád hány orvos, rendőr, mentős, tűzoltó visel tetoválást. Unokaöcsém is tűzoltó és mind a 2 karja fullon van tetoválva. Na most akkor Ő is egy ostoba szarember?
Amint fentebb írtam, aztán meg Te is említetted, hogy vannak sokkal fontosabb értékek. Ha elolvastad volna figyelmesen én érthetően leírtam, hogy egymás szidása helyett inkább legyünk kedvesek és összetartóak.
30, esetleg 31
Én nem szidtam senkit. Azt hozzátok fel, hogy többezer éves hagyományt követtek a tetoválással.
Erre írtam, hogy többezer éves, ÁMDE IDEGEN, TÁVOLI, a magyartól, Közép-Európától idegen hagyományt, illetve a tetoválást IS magába foglaló idegen hagyomány EGYETLEN, formai részletét vállaljátok magatokra. Önmagában jelentés nélküli külsőséget.
Holott van hazai TELJES EGÉSZ hagyományunk, ami tetoválás nélkül is -sőt, csak anélkül- értékes.
Miért kell, miért jobb az idegen, a távoli, mint a bennünk lévő saját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!