Miert van az, hogy a baratnom allandoan fotozgat mindnekit. De tenyleg, strandolni voltunk es lesifotozgatott embereket. Elmegyunk setalni, leulunk egy padra ott is. Ez valami betegseg lehet? Elore is koszi a NORMALIS válaszokat.
Gondolom a barátod élvezi azt, hogy valamilyen úton-módon mások fölé kerekedhet, akár testileg akár érzelmileg -még ha a tudtuk nélkül is-
A fotózással pedig kiéli ezt a vágyát.
Fotós! és pont.
Ha nem tetszik küld hozzám én is fotós vagyok jól megleszünk :D
miért lenne beteges? csak szeret fotózni. valószínűleg azért fotóz folyton, mert nem elégedett a korábbi képekkel, vagy újabbakat, jobbakat remél.
ha sikerült leküzdened magadban, hogy ezt betegesnek tartsd és esetleg el tudod fogadni a véleményét, akkor esetleg megpróbálhatnád megkérdezni tőle, elbeszélgetni vele róla, hogy miért csinálja, mit élvez ebben - elvégre a te barátnőd, lehet, hogy nem árt néha beszélgetni vele arról, hogy mi érdekli...
Ez vicces… :D
És személyisëgjogsértés. >:|
Kérdezd meg tőle sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!