Mennyit jártok strandolni egy nyáron?
Figyelt kérdés
Azt mondja mindenki, hogy én túl sokat járok, meg mittudomén. Kíváncsi vagyok mások mennyit járnak... már akik szeretnek is strandolni.2014. júl. 14. 21:35
1/16 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy még nem is voltam XDD
3/16 anonim válasza:
Gyerekként sokat, mert olcsó volt, meg a Kis-Duna mellett laktam. Most már kb. semmit. Tavaly voltam mert kaptam az árvizi önkéntességre belépőt, aztán kb. ennyi :D Néha elmegyek, de nem az igazi már.
4/16 A kérdező kommentje:
Durva... az ismerőseim is sorra mondják, hogy még nem is voltak... vagy egy nyáron 2-3szor mennek max. Én meg hetente 3-4szer is elmegyek valahova. Mások miért nem? Ti miért nem voltatok még?
2014. júl. 14. 21:47
5/16 anonim válasza:
Talán mert itt a strand 3300 ft.
7/16 anonim válasza:
Csak a Balatonon voltam eddig 1x, de többször nem tervezek már menni.
Nem tudom, én valahogy sosem szerettem strandolni. Se úszni nem szeretek, se a bőrömet égettetni a napon.
8/16 anonim válasza:
Nekem 3 gyerekem van, a családi belépő meg elég húzós. Eddig egyszer voltunk idén, ingyen, egy rendezvény keretében, meg anyukám és a húgom vitte a gyerkőcöket párszor. Ha megyünk majd nyaralni, akkor strandolunk, de azon az 1-2 héten kívül max 1-2 alkalommal.
9/16 anonim válasza:
Nem voltam még idén. Sokat dolgozom, hétvégén meg inkább mást csinálok. De tervezem a vízpartot, inkább valami csendesebb helyre, vagy élővízhez.
10/16 anonim válasza:
Egyszer sem voltam, nem is tervezem. Tóparton lakunk ugyan és séta közben mindig begázolunk a sekély részre és ott labdázunk a kutyámmal, de úszkálni-napozni nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!