Kismamik, akiknek már van pocakotok, mentek nyáron strandolni? Úgy értem, hogy levetkőztök fürdőrucira vagy bikinire?
Igen,én megyek. Vettem magamnak kismama fürdőruhát, tankinit, és én azt fogom felvenni. :) Bikinit nem szeretnék már ilyenor hordani, mert én nem szeretném a hasamat mutogatni, meg aztán ne bámulja senki.
Meg szerintem erkölcsösebb eltakarni, de sokan felvesznek ettől függetlenül bikinit óriás hassal, nekem ez már nem fér bele. Pedig amikor nem vagyok állapotos, én is szeretek lazábban öltözködni. De a pocakmutogatás nekem már nem fér bele.
TE?
Én igen, fogok bikinit hordani. Amit tavaly nyáron vettem, jól is áll.
Napozni fogok, de csak módjával.
Nm a "sugárzás" miatt nem, hanem azért hogy a pocakom ne barnuljon annyira le, mert ha megyünk szülni fura lesz a hatás:))
Gondolj bele, felfújsz pl egy kék lufit akkor halványabb kék, de amikor leereszt...na akkor sötét. Ugyanez a pocak is.
Attól, hogy a magzatvíz felmelegszik egy 30 perces napon tartozkodástól, az butaság. Nehezen melegszik fel.
A másik hiba amit sokan elkövetnek:A HASUKAT LETAKARJÁK. Tudjátok mennyit ér?? Semmit...mármint de, nem barnul le. De attól ugyanúgy felmelegszik, hiszen érrendszer vesz minket körbe...
25hkm
Az elso linkelt bikini nagyon szep! De nem tudom, honnan lehetne ilyet szerezni.
Egyelore nem csinalok gondot a hasambol, csak 20 hetes vagyok, es nagyon is szep a pocim, szal meg a tavalyi bikinit huzom fel. Lehet, h lesz olyan, amikor mar nem szivesen viselem, de nem tudom mikor - ha lesz. Addig nem veszek mast, mert amikor mar kene, ki tudja mekkora leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!