Lányok! Ti orvosi vizsgálatkor felülről teljesen levetkőztök?
Pl. Háziorvosnál. Én a melltartót is leveszem. De van olyan barátnőm aki csak felhúzza a pólóját.
Vagy férfi előtt nehezebben? Szégyenlősök vagytok?
16/l
háziorvosnál? sose O.O :D csak felhúzom a pólót.
nincs is szükség rá! nem szégyenlőség kérdése... maga az orvos szokta mondani, hogy "most húzd fel a felsőd" stb :D nőgyógyászaton, ekg-nál ott szükséges.
Normálisan úgy lehet hallgatni a fonendoszkóppal, hogy nincsen rajtad melltartó. A pántjai pont egyes szív hallgatózási pontoknál vannak. Ezért kardiológus mindig leveteti azt. Az más kérdés, hogy a mostani orvosok egy rosszul értelmezett szégyenlősség miatt már ruhában akarnak vizsgálni és vállalják annak a kockázatát, hogy csak fél diagnózist készítenek.
Megértem, hogy ez kellemetlen, nekem is az. Viszont, ha az ember tisztában van az értelmével, mert elég érett ehhez is, akkor nem zavarja annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!