Lehetek így terhes vagy csak orvosi segítséggel?
Figyelt kérdés
11 éves korom óta van menstruációm és azóta nem is rendszere. rögtön egy évet hagyott ki majd váltakozóban hol 4-5 hónapot hol 9 hónapot hagyott ki. 15 évesen hormontablettákat írt fel a doki, hogy helyreállítsák...nem sikerült. 18 évesen kezdtem szedni fogamzásgátlót de még azzal is volt hogy kihagyott 1 hónapot.3 évig szedtem és 1,5 éve álltam le vele családtervezési szempontból. Egyik orvos sem tudja hogy mi lehet a bajom, feleslegesen küldenek vérvételre évente 3x. Valaki aki hasonló procedúrán esett már át és gyereket szeretne vagy már van neki leírná a tapasztalatokat hogy hogy lett várandós???? 22/L2013. jan. 29. 01:57
1/5 anonim válasza:
Keresni kell egy orvost, aki kivizsgál, majd ír fel ezt azt, amitől hátha beáll a ciklus...
Nekem volt hogy nem egy vérvételre, nem egy MR , ultrahang vizsgálatra el kellett mennem, nem ég orvoshoz, sok gyógyszer után, de lett babám!
2/5 anonim válasza:
Sanszos, hogy pcos vagy. Kéne egy 3. napi hormon sor, terheléses cukor és inzulin vizsgálat és egy rendes doki.
3/5 anonim válasza:
A vérvétel mellett ilyenkor UH-os cikluskövetést is szoktak kérni: egy ciklusban több UH, nézik, hogy megérik-e tüsző, és ha igen, mikor.
Keress egy rendes orvost, aki komolyan törődik veled, mert erre a problémára évente 3 vérvétel édeskevés.
Amúgy még így is lehetsz terhes, de azért a valószínűsége nem sok. Ha a közeljövőben szeretnéd a babát, akkor keress egy jó orvost.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Az orvoskereséssel csak annyi az egy gond hogy már nem Magyarországon élek és így egy kicsit nehéz lesz találni. Esetleg valaki nem tud jó nőgyógyászt Londonban?lényegtelen hogy magyar e vagy bármi más csak jó legyen?
2013. jan. 29. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!