Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 éve nem sikerül a baba,...

2 éve nem sikerül a baba, most kiderül, hogy a páromnak lassúak a spermiumok, lehetek spontán terhes vagy csak orvosi segítséggel? Voltatok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én vagyok is ilyen helyzetbe.Járunk a kaáliba és várjuk a sorunkat.Minden lehetséges szerintem de keressetek orvost aki segít nektek!A párod szedjen vitaminokat.E,C-t az erősíti a sejtjeit.Valaki esküszik a maca vibe-re is.Olvasgass és tájékozódj!Sok sikert!
2009. nov. 4. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
én azt is hallotam , hogy erős kávét kell inni a férfinak , az gyorsítja a spermákat.
2009. nov. 4. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen,a kávé az jó hatással van a spermákra,de aktus előtt kb:20 perccel kell megitatni apát:)

Czeizel Endre is írt róla.És nem is kerül sokba:)

2009. nov. 4. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyunk mi is! A páromnak FER14-et kell szednie 3 hónapig, aztán kontroll. Nekem a dokim javasolta a gyertyaállást, bár nincs hátrahajló méhem, mégis gyorsítja egy kicsit a spermiumokat, valamint mivel nálam minden rendben, ezért ha nem lesz jobb az a köv. eredmény, akkor inszem.-re megyünk.

Kitartást nektek!

2009. nov. 5. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!