Másnak is volt olyan hogy évekig nem védekeztek és mégsem lett terhes (már lassan azt hitte nem lehet gyereke) és egyszer csak sikerült (orvosi segítség nélkül)?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 21:08
1/5 anonim válasza:
Nekem :D Mintha én írtam volna ezt ki. Mi 2 évig nem védekeztünk, nem akartunk pedig babát. Egyszer sem lettem terhes, majd csak 2 év után, egy nagy békülés eredményeképp.
2/5 anonim válasza:
Én ha szex után felállok, és megfürdök, (+pisilek) garantáltan nem lesz baba. De ha szex után fekszem még egy órát mozdulatlanul, akkor igen. (persze peteéréskor)
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!gratulálok a babákhoz!(érdekes mert mi sem védekezünk de nem jön a baba,bár nem görcsölünk rá)már van egy fiúnk,de a tesó még várat magára :D
2012. febr. 16. 22:52
4/5 anonim válasza:
Igen én is így jártam.
3 évig nem jött össze a baba ,pedig akartuk,aztán amikor mindkettőnknél megállapítottak h semmi bajunk,akkor összejött.Igaz a férjem közben munkahelyet váltott.Mi ezt gyanítjuk h segített.A következő baba elsőre összejött.
5/5 A kérdező kommentje:
gratula kedves utólsó!
2012. febr. 17. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!