Nyáron mehetek a babámmal strandolni? Májusban lesz 1 éves
mi mentünk már mikor fél éves volt, nagy medencében úszógumikkal pancsoltunk egész nyáron, volt nagy sírás mikor kijött. idén nyarat is medencébe fogjuk tölteni :)
persze igényes strandot válasszatok! :)
köszönöm szépen a válaszokat
imád pancsolni,na meg persze én is
Véleményem szerint a természetes módszereket válaszd egy 1 évesnél a nap hatásainak csökkentése érdekében!
Ne kenj a bőre alá, mindenhova naptejet!
Gyereked van. Figyelni kell rá!
Árnyékban játszatok, ha az árnyék vándorol, te is mozgasd meg kicsit magad! 1 éves baba hamar leég. Még árnyékban is.
Én egy lepedőből VÁGOTT rongyot húzok a gyerekre, ha strandon vagyunk. Tud benne mozogni, nem ég szénné fél óra alatt, mégis szokja a napot, a napsütést, és edződik a bőre. Felkészül a felnőtt létre, amikor majd a napon is bulizhat sokáig.
Ha valaki meg amiatt akar aggódni, hogy a vágott rongyok nem divatosak, és mit szólnak hozzá mások, az gondolja át, hogy a gyerek egészsége, vagy mások véleménye a fontosabb!
(Félreértés ne essék, nem tudom, hogy te miről, hogyan vélekedsz, csak gyakorikerdesek.hu-n megszoktam, hogy mindenre ki kell térni egy válasz adásakor.)
Nem árt strandolás előtt 1 héttel kivinni a gyereket fél órára a szabadba, hogy megnézzük, hogyan reagál a napsütésre, a természetre! (Ha még eddig nem tettük. Ha már megtettük, akkor ne kérdezgessünk feleslegesen az interneten másokat! A te gyereked te ismered a legjobban. Egyelőre.)
3 nappal előtte meg mondjuk másfél órára, hogyha úgy tűnik, jól bírja.
Ha nem ég meg a bőre az erős napsütéstől, akkor köss rá egy csengőt, aztán nyomás strandolni! (Rövid madzagos csengő legyen, és ne a nyakába kösd!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!