Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves múlt májusban a...

Egy éves múlt májusban a kisfiunk. Hova mehetnénk a nyáron nyaralni, ami nem túl drága és a baba is élvezné?

Figyelt kérdés
Szegeden lakunk. Nem szeretnénk sokat utazni, autóval mennénk. Igazából csak 3-4 nap, mert a férjem dolgozik. Július közepén mennénk. Nem akarunk drága helyet.
2010. jún. 9. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Tisza-tó esetleg? Vagy az már túl messze van nektek?
2010. jún. 9. 09:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajógalgóc? Bababarát hely, medence, kis pancsoló, játszótér az udvaron. Kirándulási lehetőségek.

www.galgocvendeghaz.hu

2010. jún. 9. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Off:

Kedves előzőek, először a térképen kellene Szegedet megkeresni :-D, a 200-300 km-t nem hiszem, hogy a kérdező közelinek gondolja :-D

2010. jún. 9. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudom, hogy nektek mi a drága, és mi nem az. Ez kb árában van. Nekünk nagyon tetszett, ráadásul nekünk sem kellett így messzire utaznunk. És ráadásul, ugye a 2 éves kor alatti gyerekre ingyenes, tehát te és a férjed részét kell csak fizetni.

2010. jún. 9. 09:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából csak a közelbe szeretnénk menni. A kisfiunk nem nagyon marad meg 1-2 óránál többet a kocsiban. :(
2010. jún. 9. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:

3. 4. vagyok.

Még jó megoldás lehet az egynapos kiruccanások sorozata is. Pl. reggel kimentek Ópusztaszerre, délben az árnyékban alhat egy pokrócon, és utána túra tovább.

Az én lányom nagyon szereti ezeket a programokat:

Ópusztaszer, Vadaspark, Mórahalmi fürdő stb. Szegeden nagyon sok programlehetőséget találhatsz és még a költségek is alacsonyan maradnak.

Mert ugye azt hozzá kell számolni, ha nyaralni mentek, az csak a gyereknek felüdülés elsősorban.

Én most két gyerekkel erre már rájöttem. Ha mi akarunk pihenni elsősorban, akkor a gyerekfelügyeletre megbízzuk a nagyik valamelyikét és mi utazunk el pár napra kettesben a férjemmel.

2010. jún. 9. 09:59
 7/7 A kérdező kommentje:

kedves Utolsó

Igazad van. Már mi is gondoltunk arra, hogy egy napokra megyünk el itt a környéken ide-oda. Köszönöm. Nagyon jó ötleteket adtál.

Szombaton elmegyünk Ópusztaszerre. :)

2010. jún. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!