Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit jártok strandolni egy...

Mennyit jártok strandolni egy nyáron?

Figyelt kérdés
Azt mondja mindenki, hogy én túl sokat járok, meg mittudomén. Kíváncsi vagyok mások mennyit járnak... már akik szeretnek is strandolni.

2014. júl. 14. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
valószínű haverokkal lenézünk balatonra pár napra és kb ennyi. ha végre elkészül itthon amit csinálunk, utána jöhet a medence, aztán nekem az untig elég lesz
2014. júl. 15. 01:02
 12/16 anonim ***** válasza:
7%
soha életembe nem voltam strandom,hiszen van medence a hazamba(Beépített,nem ilyen felfujható szar:()
2014. júl. 15. 01:27
 13/16 anonim ***** válasza:

A strandolás alatt a medencés, kiépített strandokat érted, vagy a tó- illetve folyópartot?

Medencés strandra évente ha egyszer megyek, szeretek oda járni, de drága a belépő, és mivel elég messze van, a benzinpénz se két fillér.

A Dunától pár km-re lakik a barátom, oda néha ki szoktunk tekerni fürdeni, bár idén csak egyszer voltunk, és elég hideg volt még a víz, és iszapos az alja. Inkább csak napoztam :)

A Szelidi-tó sincs túl messze, oda járok a leggyakrabban, szerintem a legjobb tó az országban (legalábbis a Velencei-tavat és a Balatont is toronymagasan "veri"), busszal oda-vissza pár száz forint, a belépő sem sok.

De az idei nyár nem kedvez a strandolásnak sajnos.

2014. júl. 15. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Én sem voltam még, és nem is érdekel :)
2014. júl. 15. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Semennyit, évek óta nincs fürdőruhám.

Eleve csak a természetes vizeket szeretem, gyerekként imádtam strandolni, kamaszként lejjebb tűnt az érdeklődés, felnőtt koromra elveszett. Van szabadstrand nem messze, de nincs valahogy semmi kedvem leugrani. A pacsálás oké, de a napot pl. utálom, a tömeget meg pláne.

2014. júl. 15. 14:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Én se voltam eddig. Talán heti 3-4-szer elmennék én is, csak nincs kivel. Bár költségekben azért ez kicsit sok lenne nyárra, de nem baj. :D Kérdező, te merre laksz?

Összességében tényleg sok a heti 3-4. Heti 1-2 úgy normális. De hát nyár van, ilyenkor ki kell használni az időt!

2014. júl. 16. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!