Mennyit jártok strandolni egy nyáron?
A strandolás alatt a medencés, kiépített strandokat érted, vagy a tó- illetve folyópartot?
Medencés strandra évente ha egyszer megyek, szeretek oda járni, de drága a belépő, és mivel elég messze van, a benzinpénz se két fillér.
A Dunától pár km-re lakik a barátom, oda néha ki szoktunk tekerni fürdeni, bár idén csak egyszer voltunk, és elég hideg volt még a víz, és iszapos az alja. Inkább csak napoztam :)
A Szelidi-tó sincs túl messze, oda járok a leggyakrabban, szerintem a legjobb tó az országban (legalábbis a Velencei-tavat és a Balatont is toronymagasan "veri"), busszal oda-vissza pár száz forint, a belépő sem sok.
De az idei nyár nem kedvez a strandolásnak sajnos.
Semennyit, évek óta nincs fürdőruhám.
Eleve csak a természetes vizeket szeretem, gyerekként imádtam strandolni, kamaszként lejjebb tűnt az érdeklődés, felnőtt koromra elveszett. Van szabadstrand nem messze, de nincs valahogy semmi kedvem leugrani. A pacsálás oké, de a napot pl. utálom, a tömeget meg pláne.
Én se voltam eddig. Talán heti 3-4-szer elmennék én is, csak nincs kivel. Bár költségekben azért ez kicsit sok lenne nyárra, de nem baj. :D Kérdező, te merre laksz?
Összességében tényleg sok a heti 3-4. Heti 1-2 úgy normális. De hát nyár van, ilyenkor ki kell használni az időt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!