A nyáron mennék strandolni meg úszni stb. és most jött meg nem rég a menstruációm és mivel tudnék vízbe menni?
Tamponnal mehetsz vízbe, csak ha kijössz, cserélni kell.
Amúgy próbálkozz OB. minivel :)
Ne legyél kétségbe esve, én is annyi idős korom óta használok tampont, ha nem volt lehetőségem rá, akkor pedig úgy alakítottam, hogy tudjak menni.
14/L
Szerintem 12 évesen nyugodtan kiprobálhatod a tampont. OB minit ajánlok én is.
Lehet fürödni vele, úszni, DE
- ne hagyd bent sokáig ez azt jelenti h két órát azért ne áztasd szegényt, főleg h pici
- ha strand: alapos kézmosás és amelyik ujjaddal felhelyezed a tampont, azzal utána ne nyúlj semmihez! erre sokan nem gondolnak, de ilyenkor a WC ajtaját a bal kezeddel (ha jobb kezes vagy, jobb ujj) zárd. És vigyél váltó bikinit, ha véletlenül baj történik.
Elsőre ne keseredj el ha nem sikerül felhelyezni, lehet h másodszorra sem. Meg kell tanulni ezt is :)
Alapason olvasd át a tájékoztatót, értsd meg, h merre kell tolni :) És nagyon fontos az alapos kézmosás!
Én azt is ajánlom h fogj egy tükröt, és ismerd meg picit a tested ott, h mi van ott akár úgyis felhelyezheted h közben nézed. Picit furcsa lehet ezt olvasni de segít hidd el. Később imádni fogod! :D
19L (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!