Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bántjátok állandóan a...

Miért bántjátok állandóan a tetovált embereket? Mit ártottak ők nektek?

Figyelt kérdés
A kérdésem természetesen azokhoz szól, akik utálkoznak állandóan (itt gyakorin is) ha tetoválásról van szó. Igényes, normális embereket miért kell utálni, csak azért mert van tetoválása?
2020. febr. 29. 19:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
23%

Jól mondod!

Aki "ostoba" az nem csak tetováltat, hanem kisebbségi komplexussal is küzd és az a kényszerképzete,

hogy mindenki őt nézi és mindenki utálja.

(Miközben pont le sem sz. rják.)

2020. márc. 3. 11:22
 22/33 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell hogy nézzenek, utálom ha észre vesznek, mindig próbálok elbújni amennyire csak lehet, semmi feltűnő nincs rajtam. Önbizalmam is a béka segge alatt, de örülök hogy te így ismersz engem :)

Attól hogy szeretnék egy szolid és igényes tetoválást magamra (ráadásul nem is feltűnő helyre, isten ments) attól én már egyből szr alak vagyok? Nevetséges.

2020. márc. 3. 12:00
 23/33 anonim ***** válasza:
23%

Inkább sajnálom őket. Félrevezetik magukat, tájékozatlanok. Maguknak ártanak.

Ami igazán fontos, azt nem kívül viseli az ember, hanem belül a szívében, az agyában.

A másik, hogy a tetoválás rombolás, roncsolás, a bőr természetes rétegeinek a tönkretétele, a bőrlégzés megakadályozása. Mert a bőr a 3. tüdő, ha úgy tetszik.

Arról nem is beszélve, hogy amikor csinálják, biztos fáj, és értelmetlen dolog fájdalmat okozni magunknak, még ha szépnek is tartja valaki, ami a bőrére kerül.

Természetellenes, természetidegen dolognak tartom, nem utálom, aki tetovált, de nem tartom komoly, mély gondolkodásúnak. Remélem előbb-utóbb lecseng a divatja, és elfelejtődik, a könnyen befolyásolható fiatalok érdekében.

2020. márc. 29. 05:28
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Aha senkit nem érdekel de azért itt szidják őket, hogy büdös, suttyó, igénytelen börtöntöltelékek. :) szuper. Imádom az embereket.

Lásssuk csak...1. Én 29 éves rocker vagyok, 3 tetoválással és diplomás idősgondozó vagyok 7 éve. Nálunk ha kb 3 embernek nincs tetkója összvissz. A nurse-nek is van aki ugye eggyel magasabb pozícióban van tőlem. Ő foglalkozik a gyógyszerezéssel és egyéb ilyen dolgokkal. Igen, biztos egy mocskos és igénytelen csaj. Fúj.

2. Egyszer barátomhoz orvost kellett hívni, egy nő jött kb 35-37 éves. Rövid ujjú egyenruha...mitadisten full kar tetkója volt. Talán el kellett volna küldenem mert fúj tetoválás, biztos szarember és a munkáját se végzi rendesen....

Úristen emberek szálljatok már le a tetovált emberekről. Meg úgy alapban mit kell egymást szidni bármilyen okból is? Ráadàsul így látatlanban undorító módon? Méghogy nem szidják őket..meg hogy csak divat...a tetoválásnak több ezer éves történelme van. Nem egy új divatmajom dolog ez. De akkor jólvan rendben van....szar ember vagyok...biztos jobban tudjátok. 🤦‍♀️🤷‍♀️

2020. ápr. 20. 06:47
 25/33 A kérdező kommentje:
Már rájöttem, hogy felesleges az ilyenekkel foglalkozni, mert sajnos nagyon buták.
2020. ápr. 20. 08:41
 26/33 anonim ***** válasza:
23%

24

Igen, a tetoválásnak több ezer éves történelme van. DE NEM NÁLUNK, nem a mi közösségünkben. Ami náluk lelki alapon kialakult, az nálunk csupasz külsőség, üzlet. Ahol kialakult, ott fizettek a tetoválásért, pl? Pénzért-fizetségért csinálták?

Ez csak úgy megy, hogy az egyik kultúrából kiszemezzük ezt, a másikból azt, a harmadikból amazt? A saját kultúrájában idegenként viselkedő, bizonytalan, eltévedt, megtévesztett ember csinálja ezt.

Legyünk bölcsebbek, maradjunk a SAJÁT többezer éves kultúránknál.

2020. ápr. 20. 14:32
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem kell szeretned a tetkókat. Senki nem kényszerít rá. De kérlek szépen ne sértegesd a tetkósokat azzal, hogy eltévedt, meg bizonytalan meg mit tudom én. Semmivel se vagyunk rosszabbak mint a nem tetkósok.

Nem vagyok se börtönviselt, se primitív se buta, se suttyó meg hasonlók. Főleg ebben az időszakban rohadtul nem vagyok vevő és szarul is esik, amikor itt ez a hülye vírus és sz@rrá dolgozzuk magunkat úgy, hogy vannak covid pozitív idősek a munkahelyemen. Engem ne butázzon és primitívezzen le senki mert van tetoválásom. És amúgy se kellene senkit ok nélkül látatlanban sértegetni. Legyünk már kicsit összetartóbbak ês barátságosabbak egymással de komolyan.

2020. ápr. 21. 01:57
 28/33 anonim ***** válasza:
53%
És 21-es: kikérem magamnam, hogy ostoba lennék. Köszönöm!
2020. ápr. 21. 02:02
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Semmi baj, nem tudhatod.

Akkor tudnád meg, ha tanulnál, informálódnál, erősítenéd a hovatartozásod, a magyarságod, a közép-európaiságod.

Felismernéd, hogy a felszínnél jóval mélyebben vannak az igazi értékek.

Csak megér egy próbát, nem?

2020. ápr. 21. 02:48
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Értékek? Miről beszélsz? Itt szidod látatlanban az emberrket mert van tetoválásuk. Ez számodra egy értékes emberi tulajdonság? Mert számomra felháborító. Inkább légy kedves mindenkivel attól függetlenül hogy van e vagy nincs tetoválása. Ez ne legyen már mérvadó. Egy tetoválás nélküli ember is lehet ugyanolyan bunkó mint egy tetovált. De a bunkókkal ugye nem kell foglalkozni. Én nem az alapján "ítélek" meg embereket, hogy hogy néz ki, hanem hogy velem hogy viselkednek. Felőlem lehetsz Te a legtetkóellenesebb ember mert szerinted az lenne a normális de ez nem jelenti azt, hogy kedves és segítőkész lennél. (Amit persze nem tudom, hogy van mert nem ismerlek így nem szó szerint Rád gondolok most de érted a mondandóm lényegét remélem). Szóval az érték ne ott kezdődjön, hogy ki hogy néz ki, hanem, hogy hogy viselkedik másokkal. Én bízom benne, hogy Te is a kedvesek/rendesek kategóriájába tartozol.
2020. ápr. 21. 05:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!