Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bántjátok állandóan a...

Miért bántjátok állandóan a tetovált embereket? Mit ártottak ők nektek?

Figyelt kérdés
A kérdésem természetesen azokhoz szól, akik utálkoznak állandóan (itt gyakorin is) ha tetoválásról van szó. Igényes, normális embereket miért kell utálni, csak azért mert van tetoválása?
2020. febr. 29. 19:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%

En kiprobaltam filccel :)

Hat rajöttem hogy en mindent megunok.

Max hennàt vàllalnék csak be.

Nem èlnék x tizednyi èvet ugyanazzal az izével magamon megha valami egetverö fontos is lenne. Arra ott vannak a fotok meg naplok, minek kürtöljem szét hogy miben hiszek vagy mi törtent vagy mi a kedvenc akarmim.

Amugy en egyszer lepukkant strandon lattam, hogy minden barna börü tetovalt. En nem àllnék a sorba.

De nem itelek el senkit csak nem is kell mindenkivel pacsizni.

2020. febr. 29. 21:24
 12/33 A kérdező kommentje:

??? :D

Most írtam ki először ilyen kérdést de pont azért mert sűrűn látok itt ilyen kérdéseket és nem értem miért mocskolódtok :D

2020. febr. 29. 22:44
 13/33 A kérdező kommentje:

Igen elég rondák :) de nyilván azért mert direkt rossz tetkókra kerestél :)

2020. febr. 29. 22:46
 14/33 A kérdező kommentje:
A 12-es válaszoló már nem az akinek szólt a válaszom. Úgy néz ki törölve lett.
2020. febr. 29. 23:12
 15/33 anonim ***** válasza:
26%
Ha tanácsolhatok, azt mondom: ne tetováljál semmit. Legyen a megjelenésed egyedi, és olyan, ami kifejezi az adott tudatállapotodat. Mert ez állandóan változik, ahogy egyre mélyebbre jutsz a világ- és önmegismerésben, fejlődsz, máshogy gondolsz dolgokat, és nem jó olyan bélyeget ragasztani örökre magadra, amivel esetleg pár év múlva már szégyenkeznél, vagy szeretnéd, ha nem lenne. Vannak reklámtáblát hurcoló emberek, szendvicsembereknek hívják - sajnos, mert nem találtak más munkát - de talán semmi pénzért nem rögzítenék magukra örökre.
2020. márc. 1. 07:56
 16/33 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ne tetováltathatnék magamra olyat ami pici gyerek korom óta nagyon fontos az életemben. Ez soha nem fog változni. És nem, nem egy személyrőp van szó, nem név, nem szöveg, semmi ilyesmi hülyeség.
2020. márc. 1. 10:33
 17/33 anonim ***** válasza:
30%
Én nem bántom őket, ellenben a tetováltak elég sokszor diszkriminálják azt aki nem tetovált (az én tapasztalatom szerint), és egyenesen te vagy a savanyú sz*r a szemükben, ha nem akarsz tetoválni és jujdekülönleges lenni. :D
2020. márc. 1. 18:50
 18/33 A kérdező kommentje:

Ilyet még sose láttam :D

2020. márc. 1. 22:28
 19/33 anonim ***** válasza:
22%

"olyat ami pici gyerek korom óta nagyon fontos az életemben. Ez soha nem fog változni"

- nagyon fontos az életedben (mi lehet az a kép?) de nem érthető, hogy ez miért akarod hirdetni? Akaszd egy táblán a nyakadba és kész.

Egyébként sok munkahelyen nem vesznek fel tetováltat

- ez előítélet? lehet, igen, de nem tudod megváltoztatni.

2020. márc. 2. 19:40
 20/33 A kérdező kommentje:

Az ostobaságot nem lehet megváltoztatni, jól mondod :D

2020. márc. 2. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!