Megmondtam a kolleginának, aki 22 évesen 1 éve dolgozik csak a cégnél, hogy a menstruációs/magánéleti bajaival ne álljon neki hisztizni, meg sóhajtozni a munkahelyen. Ha folytatja, akkor célszerű lenne kirúgatnom a főnökkel? Elég jóban vagyok vele.
Ilyen munkatarsakat en is rühellek akik azt is az orromra kötik mikor meddig mettöl, mekkora mennyisegü vert nyomnak ki es tölem kerdezi atazott vagy sem. Munkahelyen kollegtol.
Masnak meg a tenyere izzad mindig.
Harmadik fejfajos.
Van empatiam, nem arrol van szo.
Csak hagynànak màr békén ilyenekkel. En dolgozni mentem be nem màsnak a tamponjarol beszelgetni.
Te hülye vagy kérdező már ne is haragudj. És mit szólnál ha téged meg azért rúgnának ki mert prosztata gondod van és állandóan a wc-re járnál. De amúgy már kezdem azt hinni az irói stílusodból hogy nő vagy és megorroltál a kollegina nőre valamiért.
Vélemény egy papucsállatka nem feminista nőtöl aki szintén szokott hasgörcsölést érezni minden hónapban egyszer.
Te meg hímsoviniszta vagy aki utálja a nőket és nem tiszteli.
Nem "feminacizmusrol" van szo, hanem szimplán kifejlett eq-val rendelkező emberek jogos felhaborodasarol. Ezt egy normális ember nem tartja helyesnek 😉
Sajnállak, őszintén, rettenetesen buta vagy, az empátiád nem igazan fejlődött ki. Apropó inkabb legyek "feminaci" mint ilyen rosszindulatú bunkó.
Sad, all love
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!