Megmondtam a kolleginának, aki 22 évesen 1 éve dolgozik csak a cégnél, hogy a menstruációs/magánéleti bajaival ne álljon neki hisztizni, meg sóhajtozni a munkahelyen. Ha folytatja, akkor célszerű lenne kirúgatnom a főnökkel? Elég jóban vagyok vele.
De egy bunko paraszt vagy.
Na de semmi baj, a karma majd visszacsap
Nem baj, a következő trollkérdésében majd kiírja, hogy jaaaaj ő nem kell senkinek, nem tetszik a nőknek, pedig ő milyen jó ember...
Egy kollegina sóhajtozik és ez téged zavar.
Micsoda problémák...
Itt aztán megy a nőgyűlölet ezerrel... Hihetetlen hogy még mindig vannak köztünk ilyen gondolkodásmódú "emerek".
A kérdezőnek meg annyit, róbáljátok csak meg kirúgni ezzel az indokkal, remélem jól be is pereli az egész céget és leszaggat pár millát rólatok...
Katasztrófa merre halad ez a világ.
Nem nyalizok vele, hanem kb. a haverom. Tudod, a kapcsolatokkal lehet jövőt építeni, majd 30 felett megérted. ;)
Mellesleg a világ minden kincséért sem cserélnék veled, remélem, az egeket verdesi a vérnyomásod, mert ha tetszik, ha nem, jó kereset, jó főnöki viszony és 100%.ig stabil karrier áll mögöttem, míg neked.. hát.. valami biztosan. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!