Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért olyan zárkózottak a...

Miért olyan zárkózottak a magányos emberek?

Figyelt kérdés

Én egy nagyon nyitott srác vagyok. Imádok utazni, szeretek megismerni másokat, imádok programokat szervezni és jólérezni magamat. Mégis ha találkozok egy olyan emberrel, aki magányos, nincs barátja vagy bármi és mondanám neki, hogy hát akkor leugrok hozzá, sétálhatunk, dumálhatunk, filmezhetünk meg ilyenek, akkor hirtelen becsapódik mint egy ajtó és fél?

Pedig szívesen barátkozok és ismerek meg új embereket :)

2018. jan. 1. 19:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
24%
Ööö...talán azért,mert az extrovertáltak sárba tiporják az introvertáltak jogait és ha ezt szóba hozzák,még ők a szemétládák?!
2018. jan. 3. 16:21
 32/33 anonim ***** válasza:

Attól,hogy valakiről azt látod, hogy magányos, még lehet, hogy ponthogy ő így érzi jól magát

Vagy pedig túl érzékeny, fél , hogy bántanák a véleménye miatt, így védi magát a sértésektől, mert nagyon törékeny a lelke.

Van itt pl hasonló jellegű témában még kérdés is

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..

Amúgy elképzelhető, hogy vágyik rá, de inkább fontosabb, hogy védje magát, hogy biztonságban legyen, ne bántsák, ne tudják a véleménye miatt megítélni őt, ezért csak csöndben magában gondolja, és így védekezésből nem osztja meg senkivel, csak akkor, hogyha kérdezik; de lehetséges, hogy még akkor sem.

2018. jan. 3. 21:25
 33/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, jó meglátás, én is ilyen vagyok.
2018. jan. 4. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!