Magányos vagyok, nincsenek barátaim, hogy szerezzek barátokat?
Szeretnék olyan barátokat akiket hasonló dolgok érdekelnek mint engem. Külföldön élek (Svédország) és nagyon gyakran költözünk,így sehol nem tudok tartós kapcsolatot kialakítani...
Nagyon szeretek olvasni meg rajzolni, és imádom a klasszikus zenét (ami miatt az osztálytársaim különcnek néznek)Szeretem a csendet meg a spirituális dolgokat, de attól még szeretnék néha egy jót beszélgetni valakivel. Ott ahol én lakom senkinek nincs hasonló érdeklődési köre, csak a telefont tudják bámulni egész nap.
Mindenki szerint túl érett vagyok a koromhoz, szerintem kicsit más dolgokat szeretek mint a többség, ennyi.
Van valakinek javaslata? Hogy tudnék igazi jó barátokat szerezni?
13/L
Hat ha a környezetedben nem tudsz senkivel barátkozni akkor megpróbálkozhatnál egy netes baráttal is.Hidd el ott könnyeben találsz hasonló érdeklődésű embereket
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!