Nincsenek barátaim. Hogy szerezzek barátokat?
Először is a barátok olyan személyekből lesznek, akikkel hasonló az érdeklődési köröd, hobbid, vagy hasonló helyzetben vagytok és/vagy szimpatikus az illető. Próbálj meg mosolyogni(főleg amikor emberek közt vagy), beszélgetni emberekkel, meghallgatni a problémáikat, segíteni nekik.
Ha van hobbid, akkor próbálj meg azon keresztül ismerkedni, pl. ha szeretsz mozogni, akkor menj konditerembe, és két gyakorlat közt tudsz váltani néhány szót. Vagy ha szereted a zenét, akkor lemezbolt, koncert, akármi. Véleményem szerint hobbin keresztül a legjobb, elég erős kapocs, ha ugyanazért vagytok oda/ugyanaz a szenvedélyetek.
Merre laksz, kedves kérdező?
Lenne kedved barátkozni? :-)
Én 19 éves vagyok.
Itt is tudsz barátkozni. Nekem már egyszer bejött :) merre laksz?
24L
Szerintem ezt nem lehet és nem is szabad erőltetni. Én is találkoztam már olyan emberrel, aki nagyon jófej, mégsem tudok vele miről beszélni. Ugyanakkor van olyan, akivel azonnal tudok órákat diskurálni! Ilyet kell találnod! Lehetőleg keress olyasvalakit, aki hozzád hasonló érdeklődésű, az sokat tud lendíteni a dolgon, ha van közös téma vagy program.
Nem hinném, hogy veled van a baj, bár lehet, hogy kisit rágörcsölsz és ezért nem megy...
Igen, az egy érdekes kérdés, hogy kit nevezünk barátnak. Az "ivós haver", az nem barát, legfeljebb jó cimbora, akivel szívesen beszélgetünk néha.
Nálam a barát az az ember, akit akár az éjszaka közepén is fel tudok hívni, hogy defektet kaptam a sötét országút közepén, és azonnal jön segíteni. (Ugyanígy visszafelé, aki engem hív ilyen helyzetben). Na, ilyet tényleg nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!