Miért nincsenek barátaim hogy szerezzek?
Nincsenek barátaim, de még haverjaim sem...
Nem tudom, de ma olyan depressziósan keltem, hogy nincs egy haverom se akivel kimehetnék vagy aki becsüljön vagy bármi....pedig 15 lány vagyok és bevallom, hogy kezdek félni, hogy emberi kapcsolatok nélkül maradok. A mostani osztályomban majdnem az összes lány együtt van, de nem tudom miért, az én társaságomért nincsenek oda és nem vagyok biztod benne, hogy velem van a baj. De lehet, hogy igen, mert már kezdek pesszimista lenni, minden bajom van, tudjátok milyen szörnyű mikor nincsenek még haverjaid sem ? Sztem kevesen éltétek ezt át....na m1, tanácsok valaki ? Kérlek segitsetek
Hát én is így vagyok ezzel sajnos... Én 16 éves lány vagyok...
Nekünk lányoknak pedig könnyü barátokat szerezni, de nekem viszont nem jó akármilyen barát vagy haver.. Nekem igaz barátra van szükségem és nem azokra akiknek csak baromkodásra vagyok jó... Szóval hát én is egyedül maradtam, talán azért, mert nekem nem jók azok, akik csak kihasználnak..
Előző, igazad van. Egyébként velem is ez volt a helyzet, és a legegyszerűbb ha nem mindenkivel egyszerre prbálsz haverkodni, először csak egy emberrel egyszerre, utána a többi ;) Prbálj igaz barátot találni akinek baromkodásra IS jó vagy, mert az a legjobb... én asszem fél éve találtam ilyet, bár elég sokat vitatkozunk, főleg mert olyan a természetem h könnyen megsértődök kis baromságokon, de azért akkor is a legjobb barátom.
16/F
Utolsó: Én se azt mondtam, hogy nem kell a baromkodás :)
Szeretek hülyülni meg viccelödni, viszont nekem épphogy az a fontos, hogy komolyan is lehessen beszélni azzal a baráttal meg hülyéskedni is :)
Szia:) Nem tudom milyen helyen laksz, de biztos vannak korodbeli szomszédok. Menny sétálgass arra, beszélgess velük. Nem csak a közvetlen szomszédokra gondolok. Az iskolában ne csak a saját osztályodból keress barátokat. Ha neked szimpatikusak az osztálytársaid (csak ők nem "szeretnek" téged) akkor lassan közeledj hozzájuk. Bizonyítsd be nekik, hogy értékes vagy, és veled is jól el lehet beszélgetni. Nem tudom milyen iskolába jársz. Ha általános: akkor nemsokára vége, mert jön a középsuli:) Ha középiskola: akkor találkozz a volt osztálytársakkal.
Ha van kutyád, akkor sétáltatás közben is tudsz barátokat szerezni. Testvéred, unokatestvéred van? Ha igen, akkor már nem vagy egyedül. Gondolom nekik van baráti társaságuk, mehetsz hozzájuk is. Remélem segítettem:) Jó barátkozást!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
Kedves kérdező!Nekem sincsen jelenleg barátaim,illetve unatkozom.Ha van kedved nekem írni privátot,akkor szívesen fogadom.(:
Melyik megyében laksz?Én Zalában?Beszélgethetünk msn-en,vagy akár programokat is szervezhetünk.:P
15(és fél :D)/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!