Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » NINCSENEK BARÁTAIM. Hogy...

NINCSENEK BARÁTAIM. Hogy szerezzek?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol, hogy suliban ahol csak lehet félmeztelenül legyek.. Be fog ez válni? :O

[link]

[link]

2012. júl. 19. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
hát nem igy szoktak barátokat kereseni...........és inkább ne mutogasd magad XD
2012. júl. 19. 14:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért? :( szerinted is ronda vagyok? :(
2012. júl. 19. 14:07
 3/6 anonim válasza:
29%
Ha ez tényleg te lennél a képen akkor hidd el, lennének barátaid. :D:D
2012. júl. 19. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
akárhogy nézel ki ne mez számít.. ilyen primitív hozáálást, ha izom kolosszus lennél sem lennének, az utolsó válaszoló is elég primitív... ja... ha izmos vagy tapadnak rád az emberek, ennyi erőből nekem is százával lennének embereim... Körülményeken kell változtatnod...
2012. júl. 19. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
nem vagy ronda, de nagyon hülyének fognak nézni ha leveszed feszt a pólód... barátoknál nem az számít hogy hogy nézel ki hanem a belső, mennyire vagytok egy hullám hosszasan mennyire érzitek jól együtt magatokat és közös érdeklődések..
2012. júl. 21. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint azzal csak a lányok figyelmét vonod magadra, és még ők sem feltétlenül fogják végül a bensődet szeretni.
2012. júl. 21. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!