Van más is így?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen elvesztettem a legjobb barátnőm több mint 8 éves barátságát. Ő maga,mint ember egyáltalán nem hiányzik mert az utóbbi hónapokban teljesen kifordult önmagából... Az a lényeg,hogy bár ő nem hiámyzik,de az,hogy valakinek elmondjam a gondjaim,kiadjam a lelkem,az nagyon is szükséges lenne. Ez viszont az ő hiányában nem történhet meg,ugyanis más lány barátom nincs akivel közelebbi kapcsolatban lennék. Van ezzel így más is? Mit tudok így tenni?2016. jún. 15. 17:55
1/4 anonim válasza:
Részben igen, én is hasonlóan vagyok. A barátok, akikkel olyan szinten voltam, hogy megbeszéltem mindent, idővel szétszóródtak, mindenki szépen a saját dolgát teszi és már nincsenek akkora összejövetelek, mint régen voltak. És mivel nem vagyunk együtt annyit, a viszonyunk is távolabbi lett, és már nem úgy vagyunk, mint korábban, hogy mindent megbeszélnük. Sajnálom, hogy így történt. (Bár van olyan ember, akiben szerintem megbízhatnék ilyen szinten, de valamiért nem szeretném, én tolom el magamtól a lehetőségét, talán mert a régieket "sírom" vissza.)
2/4 anonim válasza:
Egy igazi barát a lelki kifordulást követően is barát marad.
Te hibád.
3/4 anonim válasza:
#2-es neked mi bajod van?
Szerezned kell uj baratot/baratokat.
Tudom milyen az, amikor tulterhelnek a gondolatok. En pl epp most kezdtem el naplot vezetni. Nagyon jol esik igy levezetni a frusztraciot. Ajanlom neked is fegyelmedbe. :)
4/4 anonim válasza:
Félig. En mindig magamban oldottam meg mindent. Nyugodtan irj ram segitek mindenben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!