Miért nem tudok barátkozni?
Figyelt kérdés
Szeptemberben új suliba jöttem, ahol kollégium is van. Már egy csomó ideje itt vagyok, és úgy érzem (én) hogy nem fogadnak el a többiek. Ha valakivel el akarok menni valahova, vagy csak szimplán beszélgetni akarok, lepattintanak, vagy csak szimplán nem szólnak hozzám. Én egy nagyon jó fej, humoros és közösségi ember vagyok, ezért nem értem hol van a baj. Fontos hozzátenni, hogy az osztályból sokan csúnyán beszélnek, vannak telófüggők, meg még hogy év elején nem voltam annyira nyitott, de most már igyekszem változtatni ezen. Mosolygok mindenkivel kedves vgyok, vagy próbálok lenni, tényleg nem értem mi a baj, de nagyon nyomaszt a dolog. És nagyon szomorú vagyok miatta. Ha van bármi ötletetek, az nagyon nagy segítség nekem.tegnap 17:55
1/6 A kérdező kommentje:
Meg amúgy vannak normális és jófej gyerekek is, csak úgy jön le nekem, hogy ők sem akarnak barátkozni velem, meg még soha nem voltam ilyen helyzetben, áltlános ikolán kívül. Nem vagyok stréber, ennek ellenére a tanárok szeretnek
tegnap 17:57
3/6 anonim válasza:
Barátkozz neten. Az vált be nekem is, suliban sose voltak barátaim, neten viszont tök jófej, kedves embereket ismertem meg.
4/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
tegnap 18:57
5/6 anonim válasza:
Kollégiumban, az évfolyamodon vannak normális arcok? Lehet érdemes lenne feléjük is nyitni, ha esetleg még nem tetted meg. Vagy akár neten is kereshetsz barátokat.
6/6 anonim válasza:
Koliból, másik osztályból.
Az én fiam legjobb barátja, akivel felnőttként is rendszeresen összejárnak a párhuzamos osztályba járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!