Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Börtönben ülő emberekkel...

Börtönben ülő emberekkel lehet barátkozni?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, és senki nem is akar velem barátkozni, ezért gondoltam keresek valakit, aki börtönben ül, hátha ő vágyna a társaságomra. Megoldható ez?
nov. 5. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
rosszul gondolod
nov. 5. 18:38
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha csak a hozzászólásaid számát akarod növelni, akkor kérlek legközelebb értelmetlen karaktersorozatokkal tedd, nehogy véletlenül valaki megpróbálja megérteni.

nov. 5. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván neki megvannak a szoc.rendszerei barátai családja.

A bűnözők soha nem járnak egyedül efelől nyugodt lehetsz. Sőt odabent is jó kis kasztrendszereik vannak.

nov. 5. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Talán vannak olyan civil szervezetek, amelyek börtönben élőket látogatnak. (Speciel egyházat tudok, gondolom, ez nem érdekel.) Érdemes utánakeresni, hol van önkéntes tevékenység.
nov. 5. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
nov. 5. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

#2:

Nyugi, mi sem értjük, hogy miből gondolod azt, hogy egy elítélt majd pont a te társaságodra fog vágyni, úgy, hogy még csak nem is ismer téged.

nov. 5. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Kórházakban is találsz magányos betegeket, akik hálásak lesznek ha végre egy emberi lény odaül és meghallgatja a mondókájukat. Mondjuk olyat keresni, akinek nem csak meghallgatásra van szüksége, hanem tényleg párbeszéd és barátság alakulhatna ki, nem tudom, hogyan találsz. Beteglátogatás is van egyházi szervezésben, onnan elindulhataz akkor is, ha nem vagy hívő.
nov. 5. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:

#5 A Mécses iszonyat nagy felelősséggel jár. Én részt vettem egy önkéntes tájékoztató előadáson, és inkább visszaléptem.

Nem csak arról van szó, hogy levelezgetünk és boldogság van.

nov. 5. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Jelentkezz idősek otthonába önkéntesnek, hogy beszélgetnél azokkal, akiknek nincs gyakran látogatójuk.
nov. 6. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Miert akarsz bunozokkel, gyilkosokkal baratkozni?

Ha kiszabadulnak ugyis csak kihasználnának

nov. 6. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!