Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátkozol, vagy barátkoznál...

Barátkozol, vagy barátkoznál olyan emberekkel, akik a magánéletükben lúzerek?

Figyelt kérdés
nov. 1. 19:59
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
15 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatra gondolsz magánélet alatt?
nov. 1. 20:05
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
A barátaimat soha nem lúzerezném le, bármilyen is a magánéletük.
nov. 1. 20:10
 3/20 A kérdező kommentje:

"A barátaimat soha nem lúzerezném le, bármilyen is a magánéletük."

Én viszont megtettem, és hogy jó, hogy otthagytam őket.

Az egyiknél akkor telt be a pohár, mikor sorolta a problémáit, én meg mondtam, hogy lazítson már kicsit, menjen el moziba. Áh, nem. Ő nem. Megelégeltem ezt, mert évek óta ez van. Hallgatom a sok negatívumot, stb. Sőt, az ilyen ágról szakadtak által csak további ilyeneket ismertem meg...

Azt hiszem akkor kezdtem el fellélegezni, amikor elköltöztem otthonról, más környezetbe kerültem, és sikeres emberek mellé csapódtam, akik mutattak nekem egy jobb életet. Olyat, amilyet azelőtt sosem láttam élőben. Minden teljesen másabb velük.

Jómagam teljes mértékben egyetértek bizonyos motivációs trenerek tanításaival, hogy kerüljük el a negatív embereket. Barátság, család, párkapcsolat - nekem ez a véleményem. De érdekel mások hozzáállása is.

nov. 1. 20:24
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
A legtöbb sikeres embernek pont, hogy romokban van a magánélete..
nov. 1. 20:43
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy számodra a siker mit jelent, de számokra egy sikeres ember ezekből épül fel:

- rendezett megjelenéssel rendelkezik.

- magabiztos, higgadt jellem, nem fél a kihívásoktól.

- magasabb intelligencia

- kiemelkedő szocialitás, megnyerő jellem

- nincsenek anyagi gondjai, van pénze

- Törekszik a testi és lelki egészségre.

nov. 1. 20:50
 6/20 A kérdező kommentje:

A magánélet pedig nincs romokban, mivel egy sikeres ember népszerű, és jó kapcsolatai vannak.

A magánélete a lúzereknek van romokban, mivel nekik eleve nem igazán vannak kapcsolataik, vagy ha vannak, azokkal nem sokat érnek... nekem

nov. 1. 20:55
 7/20 A kérdező kommentje:
nekem volt alkalmam látni, hogy egy problémás lány/pasi kikkel haverkodik.
nov. 1. 20:56
 8/20 anonim ***** válasza:
76%

Barátkozzon veled a féllábú részeg favágó ha igy viselkedsz!

Még ilyet szól nem barátkozik negatív emberekkel. Önző egy gyík vagy te elnézest kérek a gyíkoktól. A barátság arrol is szól hogy segítjük egymást ha a másik nehéz időn megy keresztül.

Rohadtul depressziós ember vagyok, önbizalomhiányos, és legalább 3 önygilkossági kísérletem volt - mert igen valaki hajlamosabb rá- de teszek ellene, mert járok sportolni, pszichiátriára pár hónaponként hogy lecsekkoljanak, pszichológushoz ha arra van szükségem. Mégse fprdult el tőlem se apám, se anyám se a legjobb barátnőm. Ha már barátok. Bármelyiket felhívhattam ha arra volt szükségem és ők is bármikor beszélhettek velem amikor úvy esett. Mert egy normális barát ezt teszi. A minap a barátnőm kora reggel hívott hogy a kutyája nagyon rosszul van, és szüksége van rám. Hiába más volt a tervem, kellett volna a könyvemen is dolgoznom, borítót kellett volna terveznem. De mivel volt időm,mondtam neki hogy ha baj vam akkor hívhat bármikor és jöjjön át ha kedve van.

Mert az az igazi lúzer, aki otthagyja az embereket, "mert túl negatívak"

nov. 1. 21:12
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy számodra a siker mit jelent, de számokra egy sikeres ember ezekből épül fel:

- rendezett megjelenéssel rendelkezik.

Kit érdekel hogy valami ruhája nem passzol.

- magabiztos, higgadt jellem, nem fél a kihívásoktól.

Higgadt, vááá, azok kígyók, akik mindig higgadtak.

- magasabb intelligencia

Az jó dolog mert jobban tudunk beszélgetni, de nem ettől sikeres

- kiemelkedő szocialitás, megnyerő jellem

Engem nem kell megnyerni, aki szimpatikus az szimpatikus

- nincsenek anyagi gondjai, van pénze

Kit érdekel, hogy mennyit harácsolt össze. Ne haljon éhen meg legyen boldog.

- Törekszik a testi és lelki egészségre.

Ez az egy ami stimmel.

nov. 1. 21:27
 10/20 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

"A barátság arrol is szól hogy segítjük egymást ha a másik nehéz időn megy keresztül"

Egyesek esetében ez egy soha el nem múló állapot lehet. Én éveken át hallgattam ezt, elegem lett belőle.

"Rohadtul depressziós ember vagyok, önbizalomhiányos, és legalább 3 önygilkossági kísérletem volt -"

>A depresszió nálam is megvolt, öngyilkossági gondolataim voltak, kísérletem viszont nem, és nem is lesz. Pont ezért eldöntöttem, hogy nem akarok már ilyen emberekkel barátkozni, a saját mentális állapotom megóvása érdekében. Tudom, hogy emiatt egyesek elítélhetnek, ám legyen.

Amúgy a volt barátnőmnek is volt öngyilkossági kísérlete (akkor még nem jártunk), és lelkileg eléggé megviselt. Egy másik lánynak meg sírva könyörögtem a telefonba, hogy ne tegye meg. Van egy pár ilyen story-m még. Eldöntöttem, hogy NEM akarok mégegyszer ilyen nőkkel barátkozni, járni meg főleg nem!

"Mert az az igazi lúzer, aki otthagyja az embereket, "mert túl negatívak"

Az volt a lúzerség, hogy nem hagytam őket hamarabb ott, és nem építettem ki kapcsolatot mentálisan ép emberekkel. A magam részéről sok sikert kívánok ezeknek az embereknek, de nélkülem.

Eleget sírtam, idegeskedtem miattuk, eleget fárasztottak. Nem akarok több negatív embert. És igen, elismerem, hogy ilyen szemszögből nem lehet számítani rám. Ha valakin észreveszem, hogy negatív, otthagyom.

Ui: tisztelem azokat az embereket, akik kitörtek a negatív állapotból. A mentoraim között akadt egy pár ilyen, és ezzel együtt tartom fent a jelenlegi álláspontomat.

nov. 1. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!