Bizonyos emberek miért beszélik ki hangosan a magánéletüket a tömegközlekedésen?
Én vidéken nőttem fel viszonylag konzervatív családban, ott soha fel sem merült ez, hogy a családi szennyest teregetni kell a nyilvánosságban. Ehhez képest, ha Budapesten felszállok a tömegközlekedésre nagyon gyakran vannak olyanok, akik hangosan, mindenki előtt tárgyalják egymás közt vagy telefonon a személyes, családi, munkahelyi problémáikat ráadásul sokszor trágár stílusban. A kisebbségiek főleg teszik ezt, ahol ők járnak mindenki kell tudja mi folyik náluk.
Ezt nem tudom hova megérteni, nem azt mondom, hogy az ember ne beszélje meg a gondjait a családtagjaival, barátaival, de diszkréció is létezik a világon. Munkahelyi, párkapcsolati problémái mindenkinek vannak, de én pl nem szeretném, hogy erről ismeretlen emberek tudjanak, amikor nincs is semmi közük hozzá.
Jogy rájuk figyeljenek velük fohlalkozzanak őket sajnálják nekik adjanak igazat
Hasonlo a nyilvános kézkérésekhez is, hogy mások nekik tapsoljanak.
szabad világ szabad emberekkel.
nem a TE magánéletedet beszélik ki, szóval itt vége is a történetnek.
én úgy válaszolok, hogy szoktam ilyen témákról tömegközlekedésen telefon beszélni:
- az emberek többsége úgy sem erre figyel
- aki igen, azt soha nem fogom újra látni, és ő neki sincs fogalma arról, hogy én ki vagyok
- helyközi járaton viszont nem szoktam, mert ott viszont lehet olyan ember, aki ismer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!