Néhányan miért telefonálnak vagy hallgatnak zenét a tömegközlekedésen?
Trollkodunk, trollkodunk? :)
De ha netán mégsem, ha téged hívnak, miközben tömegközlekedsz, nem válaszolsz, mert buszozol?
Zenét hallgatni tömegközlekedési eszközön én sem szoktam, de sokan igen, és akkor mi van?
Hány éves vagy, 90?
"Tudom, hogy az ilyen ember egy neveletlen tahó és szólni kell neki."
Megnézném, ahogy szólsz a telefonálóknak vagy a zenét hallgatóknak, na meg a reakciót, amit kapnál. És a pofádat utána.
Arról könyveket írtak hogy ne használjunk drogokat, megis az emberek 60%a él ezekkel.
Sőt arról is könyveket írtak, hogy ne éljünk bűnbe, szeressünk fele barátunkat.
Szinte biztis vagyok benne hogy más neveltetése kaptunk, mert szerintem tahóság ha valaki rábont egy sörre a buszon, tahóság bele köhögni más pofajaba, tahóság megfogdosni egy nőt az éjszaka közepén vagy szavakkal bántalmazni egy vonaton, akárhol.
De telefonálni, nem… az nem tahóság.
Inkább a "hogyannal" szokott probléma lenni, - például amikor egy üteg-süket állat sikoltozza végi az utat magáról megfeledkezve vagy a "kisebbség" vackol be a hátsó üléssorra bömbölő szamovárral a kezében.
-Szerencsétlenek még el is hiszik, hogy amit bömböltetnek - "zene" fedőnéven, - az kellemes az emberi fülnek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!